≫ 

Užas u Beogradu: Bibliotekarka na terasi zakopavala mrtve mačke, iz stana izneto 1.300 vreća smeća

Nađeno je navodno 30 mrtvih mačaka

  • 51
mačke jedu Foto: Pixabay

Žena G. K. i njena ćerka, nedavno su se odselile iz Ulice Borivoja Stevanovića na Medaku 3 i za sobom ostavile četvorosobni stan nalik smetlištu, dok je jedan beogradski investitor prihvatio da renovira ovu problematičnu nekretninu. Naime, navodno je ova žena zakopavala mrtve mačke u žardinjeru na terasi stana, a sebe i ćerku hranila otpacima iz kontejnera.

Na sedmom spratu ove zgrade stanari su pokazali razvaljena vrata stana iz kojeg je izbijao nepodnošljiv smrad i zapuštene prostorije prekrivene debelom paučinom i okorelom prljavštinom, piše Alo.

Crna plasticna kesa, djubre, smece Iz stana je izneto 1.300 vreća smeća / Foto: Shutterstock

- U tom stanu je živela bibliotekarka i njena ćerka (30). Leševe mačaka je zakopavala u veliku betonsku žardinjeru na terasi stana, dok je ostatke hrane držala u kesama koje je godinama dovlačila iz kontejnera. Pojedini stanari su 12 godina zvali sve moguće službe, ali niko nije hteo da reši problem.

-  Komšinica, koja živi sprat ispod njih, konačno je uspela da nađe investitora koji je pristao da kupi ovaj stan, koji bez preterivanja izgleda kao scenografija za horor film. Njih dve su dobile garsonjeru od 36 kvadrata u Malom Mokrom Lugu! - kaže stanar ove zgrade i dodaje da je čišćenje trajalo danima, ali da renoviranje tek predstoji.

Iz stana je izneto 1.300 vreća smeća! Nađeno je navodno 30 mrtvih mačaka, ali ih ja nisam video. Iznošenje đubreta je plaćeno oko 400.000 dinara! Čistači su užasne scene slikali telefonom, ali ja nisam imao želudac to da gledam. Cela zgrada je četiri puta dezinfikovana, zbog leševa životinja i gomile buba zatečenih unutra - kaže stanar.

- Dve godine sam podstanar u ovoj zgradi. Nekoliko puta smo prskali stan zbog bubarusa, koje su navirale iz đubreta u stanu! Nisam imao nikakav kontakt s tom ženom. Ponekad sam je sretao na hodniku - kaže mladić, dok jedna komšinica tvrdi da bibliotekarka potiče iz ugledne porodice, piše ovaj list.

Đubre, kanta za đubre, kesa za đubre, otpad Stan pun smeća / Foto: ShutterStock

Stan pun smeća

- Čula sam da su joj roditelji i muž bili slikari. Ne znam šta joj se dogodilo, ali je iznenada psihički prsla i počela je da dovlači smeće iz kontejnera - kratko nam je rekla starija žena, navodeći da je dobro što je problem konačno rešen.

U prodavnici koja se nalazi u prizemlju zgrade novinari su saznali da je za rešavanje problema najzaslužnija žena koja je našla kupca za stan.

- Bibliotekarka i njena ćerka nisu imale čak ni lične karte. Sve je to završila njihova prva komšinica, koja je stupila u kontakt sa investitorom. Sada su končano dobile i staratelja - rekao je trgovac, koji je insistirao na anonimnosti, piše ovaj list.

Video: Snimak trenutka otvaranja zamrzivača u kome je pronađeno 13 mrtvih beba u Kraljevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mileva

    5. oktobar 2020 | 14:58

    Sve gospoda, akademski građani, a žive ko svinje. Poznajem ih par, stanovi štrokavi, neodržavani, smrdljivi.... (Kao i oni sami)

  • Jmd

    5. oktobar 2020 | 15:13

    Kakva drzava. Dvanaest godina niko nije hteo da reaguje od nadleznih.

  • Nina

    5. oktobar 2020 | 14:43

    Usrecili su se ovi kod kojih su otisle u novi komsiluk.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA