Baka Coka popila litar asepsola, hitno je prevezli na VMA

Ona je prevezena na VMA, a potom u Kliniku "Dr Laza Lazarević"

  • 63
Hitna pomoć Foto-ilustracija: Telegraf

Stojanka Stojanović (72), koja je u kućnom pritvoru zbog sumnje da je ubila investitora pre dve godine na Zvezdari, popila je jutros litar asepsola, pa je kolima Hitne pomoći prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, a kasnije i u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", saznaje Telegraf.rs.

U pokušaju da proverimo informaciju, pozvali smo njenog sina Marka Stojanovića, ali je on bio nedostupan na redakciji poznat broj telefona.

Nešto više od dve godine je prošlo od ubistva, kada je penzionerka iz Beograda, Stojanka Stojanović zvana Coka, presudila je hicima iz pištolja investitoru Zoranu Trifunoviću nasred ulice, pošto je navodno bila žrtva njegove ucene. Hladnokrvno pucanje penzionerke Coke zabeležile su sigurnosne kamere. Na snimku se vidi kako Coka, noseći kačket, prilazi Trifunoviću u Ulici Vučićev prolaz, a potom iz cegera vadi pištolj CZ-99 i puca u njega tri puta. Pucnjavi je prethodio dugogodišnji spor između Stojanke i građevinskog preduzimača oko placa.

Viši sud u Beogradu produžio je meru kućnog pritvora nekoliko dana pre nego što su se navršile dve godine od ubistva.

Pripremno ročište bilo je zakazano za 13. februar, ali se Stojanka Stojanović nije pojavila, a otkazala je i punomoćje advokatu. Sudu je tada poslala pismo u kom je navela da je imala operaciju kuka, da ne može da dođe, ali i da je za nju suđenje veliki stres i da će, ako bude morala da dolazi na suđenja, "pre da se obesi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije nego

    6. oktobar 2020 | 16:52

    Nisu imali spor oko placa nego je hteo da joj otme. Samo vi tako pravite gnev u narodu pa kad negde pukne saljite u Lazu ..... ali Hakija nikad neće sa Bara ....

  • Nikodin

    6. oktobar 2020 | 16:10

    Što odma u lazu ?žena je ubila zlotvora nije luda.

  • Армаггедон

    6. oktobar 2020 | 16:25

    Недај се краљице,народ те воли.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA