≫ 

Kakva je sudbina dece Silvije iz Beograda koja je pritvorena zbog snimka na kom šamara i vuče bebu

Mlada majka i dalje je u pritvoru

  • 6
Žena dete Printskrin: Youtube

Snimak majke Silvije S. (21) koja grubo nosi sedmomesečnu bebu i udara je po licu, na meti je osude javnosti. Kako se saznalo, ona je majka još dvoje dece, starih četiri i dve godine, a prema najnovijim informacijama Telegrafa, deca su zbrinuta još sinoć.

- Gradski centar za socijalni rad u Beogradu je u saradnji sa relevantnim institucijama iz sistema preduzeo i sproveo urgentne i neophodne mere iz svoje nadležnosti u cilju zaštite i zbrinjavanja dece iz porodice. U skladu sa procenom i zakonskim ovlašćenjima organa starateljstva sva maloletna deca su izdvojena iz porodice i zbrinuta u ustanovu socijalne zaštite - naveli su za Telegraf.rs iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Prethodno smo preneli informaciju o tome da je majka pritvorena na 48 časova, te da joj predstoji saslušanje pred tužiocem. Kako nam je potvrđeno, i dalje je u pritvoru.

Na teret joj se stavlja krivično delo "zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica" zbog sumnje na neadekvatnu brigu o deci, primoravanju na prosjačenje, kao zbog ugrožavanja zdravlja dece.

Kako Blic navodi, da beba sa snimka ima povrede, te da će u narednim danima biti utvrđeno da li su nastale dana kada je snimak načinjen.

Mediji: I mužu određen pritvor

Kako Objektiv.rs saznaje žena Silvija S. (21) je privedena, a u policiji se nalazi i njen muž kome je takođe određen pritvor od 48h.

Kako se saznaje, majka koja je zaprepastila Srbiju kada je objavljen šokantni video snimkom gde se vidi kako maltretira svoju sedmomesečnu bebu, već je obavila razgovor sa tužiocem.

Ona je, insprektorima, u razgovoru rekla da je decu sa video snimka tukla, jer su bila uznemirena što ona mora da ih vodi sa sobom dok prosi. Kako Objektiv.rs navodi, iznela je još jedan šokantan detalj iz života. Naime, da prosi i vodi decu sa sobom je primorava njen muž.

Ona je, dalje navode, dodala i da je muž svakodnevno tuče zbog novca, i da je tog kobnog dana kada je nastao snimak znala da nije zaradila dovoljno i nije mogla da odgovara za svoje postupke.

MUP: Majka se sumnjiči za jedno krivično delo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. S. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Kako se sumnja, pre dva dana, osumnjičena je povela svoje troje dece da u njihovom društvu prosi, kada je svoju sedmomesečnu bebu grubo prebacivala iz ruke u ruku čime joj je ugrozila zdravlje.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Video: Prosto, nije svako za majku: Posvađala se sa muškarcem, pa je to, zamalo, koštalo njeno dete života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tode

    7. oktobar 2020 | 13:12

    Neke treba odmah po rođenju sterilisati.

  • Cica

    7. oktobar 2020 | 13:11

    Kako do sada niko to nije video iz centra.. bitno da im se daje soc pomoc.. uzasan rad ljudi iz centra

  • Kekw

    7. oktobar 2020 | 13:09

    Ko sve danas ima decu... Treba uvesti psiho test pre trudnoce. Ovako ne zna se ko je gori, roditelji a kasnije i sama deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA