≫ 

Sestra Milice o agoniji i bivšem dečku: "Nađena kod bolnice, tražila pomoć, obilazila je manastire"

Pronašla je patrola u automobilu

  • 57
Milica Grbić depresija Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

Milica G. (25) iz Batajnice, čiji je nestanak prijavljen u sredu u 13 časova, a koja je prethodne večeri nestala, pronađena je jutros u krugu Kliničkog centra Srbije, u svom automobilu, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Miličina sestra Marija rekla nam je da ju je pronašla patrola oko pola pet, te da ju je najpre pregledala Hitna pomoć, a da je potom zadržana na lečenju.

- Trenutno je zadržana u bolnici zbog teškog psihičkog stanja - kazala nam je.

Ujedno potvrdila je navode o tome da je sama Milica znala da je u toku potraga za njom. Ipak, porodici ta informacija nije sasvim jasna.

- Kažu da je znala da je potraga za njom, ali nikome od nas nije jasno kako. I da joj je bio uključen, ona nema telefon koji ima internet - kaže sestra koja je u sinoćnom razgovoru sa novinarom Telegrafa rekla da je Milica nedostupna, te da ne mogu ući u trag ni njenom automobilu.

Dalje navodi da im je rečeno da je u krug bolnice došla po pomoć.

- Kažu da je obilazila manastire i da je došla tu po pomoć. Javili su nam jutros kad su je našli. Rekla im je da je obilazila manastire i da je došla tu da joj neko pomogne, da priča sa nekim - objašnjava.

Nisu joj poznati podaci o eventualnoj umešanosti nekog momka. Na pitanje o prijavi koja je dospela u medije, iz veze sa bivšim momkom, rekla da je da porodica veruje da taj dečko nema ništa s tim što se desilo.

- Ništa o tome ne znamo, ali verujem da nema. To je bilo još letos i ja mislim da je to završena priča do suđenja, da taj dečko nema ništa s tim. To je mišljenje svih nas iz kuće.

Policija je prethodno saopštila da je devojka pronađena nepovređena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    8. oktobar 2020 | 11:36

    Naravno, odmah javnost drvlje i kamenje po devojci. Ljudi, teska su vremena, nismo svi isti, nismo svi stabilni. Ljudi pucaju. Nesto sto je nekome sitnica, za nekog drugog je smak sveta. Ne osudjujte, ne napadajte. Osluskujte svoje bliznje i ako treba pomozite.

  • Milojko

    8. oktobar 2020 | 11:57

    Kako nema telefon a slikala se gola i slala slike,a sestra kobojagi trazi je u manastirima.Krstim se Boze al ove dve male lazu😡

  • Kiki

    8. oktobar 2020 | 10:56

    Nema telefon sa internetom? Preko Nokie C2 -01 sam ulazio na internet. Ovi svi nesto opasno mute.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA