Savski venac i Voždovac sutra bez vode od 8 sati do ponoći: Pripremite zalihe za osnovne potrebe

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3606-606

  • 1
Vrućina, topao sunčan dan, rashlađivanje, voda za piće, cisterna Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Zbog prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Savski venac, u četvrtak, 15. oktobra, od 8 do ponoći bez vode će ostati potrošači u ulicama Banjičkih žrtava (od Andre Nikolića do Puškinove) i Puškinovoj (od Banjičkih žrtava do Radivoja Lole Đukića), saopštavaju iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Istoga dana, na opštini Voždovac, od 8 do 24 sata vodu neće imati ni potrošači u Braće Kovač i Vidskoj ulici (od Braće Kovač do Todora Dukina).

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na sajtu bvk.rs.

Video: Vodoskok u centru Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Živojin Reljin

    14. oktobar 2020 | 18:14

    Mi Kikindjani imamo ogroman problem s vodom .Svi nam obećavaju fabriku za prečišćavanje vode i evo 30 godina nikad da dobijemo .Sad kad krene Zima Ljudi nam stoje u redove ispred javni česmi da nato ce vodu koja opet nije ispravna .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA