≫ 

Učenici su profesora Zvonka oborili na pod i tukli ga: Od tada je bez posla, nijedna škola ga neće

 ≫ 

Kako kaže, na koji god konkurs, a bilo ih je desetak, da se javi, uzmu mu podatke, kažu da će se javiti i sve ostane na tome

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Сварог
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Није мотка џабе из Раја изашла

    26. maj 2021 | 20:43

    Да су родитељи своје мезимце на време утерали у ред, не би било свих ових непријатности. Подршка за професора, коме се не допада - средња школа није обавезна. Треба да се улаже у ученике који имају потенцијале и хоће да раде а не да се ленчуге и деликвенти шверцују по поправним испитима а добра деца нека испаштају.

  • Novak Tešić

    10. novembar 2020 | 23:04

    Za ovaj incident nisu krivi ni profesor ni učenici, već društvo, odnosno vlast koja zastupa to društvo. Čovek je sekundarna pojava za to društvo. Očigledno je da je vlast bila dužna da spreči mobing prema nesrećnom profesoru, ali su njoj bili važniji laž i licemerstvo na kojima se zasnivaju društveni odnosi u svim sredinama bivše Jugoslavije. Bezbedni su samo oni profesori koji se oprtunistički odnose prema učenicima, daju pozitivne ocene, bez obzira na znanje, i ne talasaju. Nesreća tog profesora je bila u činjenici da je bio pošten i pošteno radio svoj posao, a takvi tipovi, u ekspanziji novih sistema vrednosti, nigde nisu poželjni. Profesor Zvonko nije u stanju da se prilagodi takvim društvenim odnosima i nepodoban je za prosvetu zasnovanu na lažnim rezultatima i licemerju. Sve ove teze odnose se na bilo kog prosvetnog radnika koji, nakon prijema u kolektiv, prvo mora da ispita ko su moćnici u njemu i udruži se s njima, mora da se klanja do zemlje direktoru i mora na vreme da shvati da kvalitet njegovog rada niko neće pozitivno vrednovati ako iza sebe nema podršku rulje. Nikada batine u školi neće dobiti profesor koga štite kolege licemeri. To učenici brzo saznaju i namerno maltretiraju samo onog nesrećnika koji se uzda u svoj pošten rad i stručnost. Ako takav profesor izgubi efikasnu i blagovremenu podršku direktora škole i radnog kolektiva, loše mu se piše. Nigde, u ovim ukletim krajevima, neće naći posao.

  • Petarleskovac

    27. oktobar 2020 | 13:39

    Dobro je sto ja ne zavrsih skolu za profesore,kod nas je profesorka nosila pistolj u tasni,da sam na mestu ovog nastavnika,ta bi ucenica dobila takav samar da se okrene tti puta oko sebe a deca koja su ga napala,dozvolio je,inace bi da sam ja profesor platila dobro,po cenu tri posla, a ne jednog,nego kazem, sreca sto ne zavrsih fakultet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA