≫ 

Zavetnici protestuju zbog festivala "Mirdita, dobar dan": Bačena baklja, ekstremista uleteo na binu

 ≫ 

Predsednica Zavetnika Milica Ðurđević Stamenkovski izjavila je da je taj festival politička provokacija

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sun
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Сергеј

    22. oktobar 2020 | 21:01

    ЛИТИЈЕ СУ НАМ ЈЕДИНИ СПАС

  • Boža zemunac

    22. oktobar 2020 | 20:56

    Alo, braćo iz Zemuna. Ponovite ono što se desilo sa izložbom u Zemunskoj Kapetaniji.

  • Христина

    22. oktobar 2020 | 20:48

    Оснивани су терористички кампови за обуку Албанаца са Косова и Метохије, што је за пар година, средином 1990-их довело до стварања тзв. Ослободилачке Војске Косова, чији је циљ био етнички очистити Косово и Метохију од Срба и стварање "Велике Албаније". У томе су Албанци нашли помоћ од земаља НАТО пакта, који се званично умешали 24. марта 1999. године када су покренули злочиначку акцију "Милосрдни Анђео". Србске снаге безбедности су успеле да неутралишту албанске терористе са Космета. Потписивањем Кумановског споразума 10. јуна 1999. бомбардовање Србије и Црне Горе после 78 дана агресије НАТО пакта је престало, а Косово и Метохија стављено под протекторат ОУН, који шаље 50.000 војника КФОР-а и цивлну власт УНМИК. Са њима се враћају и албански терорсти из ОВК. Настаје страховит албански погром над србским становништвом и имовином СПЦ. Хиљаде је мртвих Срба, а преко 200.000 Срба је у колонама отишло пут централне Србије. На подручију Прешева, Бујановца и Медвеђе 1999-2001 године водиле су се жестоке борбе албанских терориста и србских снага безбедности, које су успеле да поразе терористе. Али букнуо је рат у северозападним деловима Вардарске Македоније, који је трајао од јануара до новембра 2001. године. Резултат је била пирова победа Скопских власти, јер су морали да уведу албански језик као други званични језик, али су терористи разоружани. Албанци су на Космету уз прећутну сагласност КФОР-а десетак година вршили злочине и разна кривична дела на штету Срба, који нису имали никаву заштиту, а онда су илегалне власти у Приштини 17. фебруара 2008. године прогласили независност. Тиме је албански геноцид над Србима добио другачије "одело" и методе. А ЖУТУ КУЋУ ДА НЕ СПОМИЊЕМО

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA