• 0

Mozzart obradovao najmlađe Vrčince igralištem u porti crkve

Predsednik opštine Grocka: U teškom vremenu pandemije, ova kompanija nam je odmah odgovorila i donirala prostor za igru u dvorištu Hrama Svetih apostola Petra i Pavla

  • 0
Mocart, donacija, igraliste, vrcin

Oaza za decu Foto: Promo/Mozzart

Najmlađi Vrčinci dobili su novu oazu za igru zahvaljujući inicijativi oca Dimitrija, sveštenika Hrama Svetih apostola Petra i Pavla, da se u porti crkve napravi dečje igralište, u saradnji sa Mozzartom. Kompanija, koja je već čuvena po izgradnji košarkaških terena, teretana na otvorenom i parkića, nastavila je niz društveno-odgovornih akcija i u opštini Grocka, u delu naselja gde deca iz obližnjeg vrtića do sada nisu imala adekvatno mesto za druženje i boravak na svežem vazduhu.

U jeku pandemije korone, Mozzart je uvideo značaj da mališani dobiju prostor za igru na otvorenom, pa je u dvorištu crkve postavljeno dosta sprava koje su pogodne za razvoj motorike i mašte dece. Igralište je uređeno po najsavremenijim standardima i ima zaštitnu podlogu, jer je bezbednost mališana na prvom mestu. Akcija je od velikog značaja i za stanovnike celog kraja, koji su dobili lep prostor gde mogu da provode porodično vreme.

- Videli smo da kompanija Mozzart ima dosta društveno-odgovornih projekata u okviru kojih obnavljaju igrališta i na inicijativu oca Dimitrija smo uputili molbu da nam izgrade dečje igralište ovde u Svetom hramu apostola Petra i Pavla. Odmah su odgovorili i izašli nam u susret. I evo, igralište je već puno, a deca rade svoj najvažniji posao - igraju se!

Mocart, donacija, igraliste, vrcin

Najmlađi Vrčinci dobili su novu oazu za igru Foto: Promo/Mozzart

Najvažnije je da imaju gde. Pozvao bih sve kompanije da u ovim teškim vremenima pandemije pomognu svojoj zajednici i zajednici u kojoj posluju. Samo ujedinjeni i složni možemo da izađemo sa što manje posledica iz ovih teških vremena - poručio je predsednik opštine Grocka Dragan Pantelić, a otvaranju igrališta prisustvovao je i Aleksandar Rajković, opštinski većnik za prosvetu.

Mozzart kroz čuvenu akciju "Sto terena za jednu igru" obnovlja košarkaške terene, ali ide i korak dalje, pa donira teretane na otvorenom, dečja igrališta...

Mocart, donacija, igraliste, vrcin

Igralište u porti crkve Foto: Promo/Mozzart

- Naša kompanija se uvek trudi da osmisli nove akcije kroz društveno-odgovorno poslovanje i da odgovori svim molbama za pomoć. Nismo imali ni najmanju dilemu kada smo čuli za inicijativu sveštenika da se najmlađim Vrčincima obezbedi prostor za igru u porti crkve - naglasio je Borjan Popović, direktor sektora korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima