Grafit Donalda Trampa u Beogradu išaran na dan američkih izbora: Ovo je drugi put da ga uništavaju

Tramp na grafitu nije sam, deli ga sa Putinom koji nijednom nije išaran

  • 12
Donald Tramp išaran grafit Beograd Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Na dan američkih izbora za predsednika, u Beogradu je uslikan precrtan i išaran lik Donalda Trampa na muralu koji deli sa Vladimirom Putinom, a čiji lik, nije oskrnavljen. 

Ovaj ulični crtež nastao je u decembru 2016. godine u novobeogradskom naselju Fontana

Prikazuje prve ljude Rusije i SAD, ali i u sivo obojenu pokrajinu, preko koje, na ruskom, srpskom i engleskom piše "Kosovo je Srbija". Inače, preko celog zida prostire se trobojka.

Tramp je već jednom bio uništen bojom, i to u januaru 2017. godine. To se dogodilo na dan kada je američki predsednik Donald Tramp zvanično ušao u Belu kuću u Vašingtonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    3. novembar 2020 | 10:49

    Pa nije čudo 10 posto srba je uz bajdena ali 90 posto srba je uz trampa do pobede predsedniče donalde za trampa svi svi...

  • Toma

    3. novembar 2020 | 10:46

    Ti malodusni koji sraraju po muralu Trampa, staraju u svoju svest koja nije normalna?! Tramp je zivi bili i videli POBEDJUJE!? ON JE SRPSKI SPASITELJ,?!

  • Ultima

    3. novembar 2020 | 11:18

    Ljudi koji misle da je Tramp ili Bajden spasitelj Srbije je bizarno razmisljat. Ko god dobije duboka drzava bira sudbinu spoljne politike. Nece Kosovo vratiti ni jedan ni drugi, to je vec predodredjeno tako nemojte puno ni sa Trampa da se zaludjujete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA