U nedelju se zatvara polovina Pančevačkog mosta zbog radova: Saobraćaj samo levom trakom

Izvode se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog asfaltnog zastora

  • 2
Pančevački most Foto: M. Beljan

Na Pančevačkom mostu od 9 do 17 časova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom, u smeru ka Beogradu, zbog radova u desnoj saobraćajnoj traci u smeru Pančevo-Beograd, saopštili su danas Putevi Srbije.

Na Pančevačkom mostu izvode se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog asfaltnog zastora u sklopu pripremnih radova na sanaciji dilatacionih spojnica.

Na Petlji Surčin-petlji Ostružnica do 7. decembra ove godine, od osam do 16 časova biće izvođeni radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko Save.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta, suprotan smer, pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na auto-putu u smeru od Beograda ka Nišu, petlja "Tranšped" - petlja "Mali Požarevac", do 11. novembra, od sedam do 17 časova, biće izvođeni radovi na postavljanju poklopaca na slivnicima i šahtama za kišnu kanalizaciju.

Za saobraćaj je zatvorena krajnja leva, preticajna saobraćajna traka.

Saobraćaj će se u zoni radova odvijati srednjom voznom i krajnjom desnom, zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Boljevci - Obrenovac do 29. decembra obustavljen je saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovoza.

Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogledalo.

    7. novembar 2020 | 20:50

    U svim normalnim zemljama radovi na putu gde su redovne guzve rade se nocu ... Danas ste napravili haos u gradu a i sutra je repriza... satima se cekalo da se predje Pancevacki most .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA