≫ 

Tri požara tokom noću u Beogradu, vatra gorela i u dvorištu vrtića i škole

Požar u Zemunu, Obrenovcu, Ledinama

  • 1
požar Foto: Mateja Beljan

 Tri požara na različitim lokacijama izbila su sinoć u Beogradu, ali su brzom akcijom vatrogasnih službi uspešno ugašeni, pri čemu povređenih nije bilo, prenosi Blic.

Oko 21 sat u Zemunu, u dvorištu vrtića "Čarolija" izborio je požar, pri čemu je goreo pomoćni montažni objekat koji se tamo nalazi. Povređenih nije bilo, a brzon intervencijom vatrogasaca požar je ubrzo ugašen.

U 1.30 po ponoći, u OŠ Prva obrenovačka skola u Obrenovcu, vatrena stihija obuhvatila je pomoćni takođe montažni objekat koji je služio kao fiskulturna sala. U ovom požaru goreo je krov objekta, a na sreću povređenih nije bilo.

- Pripadnici vatrogascnih službi dobili su dojavu da gori krovna konstrukcija u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu i dežurne službe su krenula na lice mesta. Požar je brzom intervencijom vatrogasaca u kratkom roku ugašen - rekli su iz MUP-a.

Takođe, u naselju Ledine u Novom Beogradu izbio je požar u podrumu stambene zgare. Vatrena stihija najverovatnije izbila je zbog instalacija.

Video: Gori kuća u Priboju: Vatrogasci se lavovski bore sa stihijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA