• 2

Inovativni parking sistem Galerije Belgrade

Čuveno pitanje "Gde mi je auto?" odlazi u prošlost!

  • 2
Galerija Belgrade

Foto: Miralem Čaušević

Posetioci Galerije Belgrade ne moraju da pamte gde su parkirali automobil, jer umesto njih to radi elektronski sistem „Pronađi svoj auto“. Iako Galerija ima čak 3.600 mesta za četvorotočkaše, ovde nema beskrajnog lutanja po garaži, fotografisanja parking mesta ili prepirki ko je trebalo da zapamti gde je auto.

Kako sistem funkcioniše?

Svi korisnici Galerija Belgrade aplikacije svoj auto mogu da pronađu za svega nekoliko sekundi. Dovoljno je da u sekciji „Parking“ unesu nekoliko brojeva sa registarske oznake, a aplikacija će pokazati na kom nivou i na kojoj poziciji se nalazi automobil. Svoje parking mesto možete pronaći i putem touch screen panela postavljenih na svim ulazima u Galeriju sa parkinga. Ukucajte broj tablica i na ekranu ćete videti poziciju vozila i strelice koje vas usmeravaju kako da do njega najbrže dođete.

Galerija Belgrade

Foto: Miralem Čaušević

Galerija je jedini domaći tržni centar koji na ovaj način posetiocima štedi vreme i omogućava im da po završetku kupovine i zabave brzo dođu do svog vozila. Inovativni sistem za lociranje automobila samo je jedna od prednosti mobilne aplikacije Galerije Belgrade. Aplikacija vam novac potrošen u ovom tržnom centru vraća kroz bodove koje dobijate skeniranjem računa, a bodove možete da koristite za naredne kupovine. Uz to, svaki dolazak u Galeriju nagrađuje se specijalnim iznenađenjem koje se krije iza nagradnog kupona „Ogrebi i osvoji“. Tu je i mogućnost napredovanja kroz nivoe, što otvara nove, još veće pogodnosti za korisnike aplikacije, kao što su mesečne nagrade ili pozivi na ekskluzivne događaje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA