Zaustavljeni bespravni radovi u Strahinjića Bana: Investitor hteo da napravi ulaz u podrum

Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove obustavila je dalje izvođenje radova

  • 1
bespravni radovi u Ulici Strahinjića Bana Foto: Beoinfo

Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove je 21. novembra na osnovu prijava građana izvršila inspekcijski nadzor u Strahinjića Bana 75, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Konstatovano je da je investitor bespravno izveo radove na probijanju otvora na uličnom fasadnom zidu zgrade i formiranju ulaza u poslovni prostor u podrumu, zbog čega je građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove obustavila dalje izvođenje radova.

Kontrolnim inspekcijskim pregledom na licu mesta konstatovano je da je investitor postupio po nalogu građevinskog inspektora i otklonio uočene nepravilnosti, odnosno da je ulični fasadni zid zgrade vratio u pređašnje stanje pa je otvor na fasadi koji je investitor probio tokom radova ponovo zazidan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    25. decembar 2020 | 17:47

    Свашта...двоструки аршини!!! У Венизелосова 54, хотел 10 спратова,а предвиђено само пет,им не боде очи,а улаз у подрум је катастрофа!!! Стварно...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA