≫ 

Mesec humanosti u Mozzartu – Darija Kisić Tepavčević uručila paketiće u Zvečanskoj

Predstavnici kompanije i ministarka najavili su da će paketići stići i mališanima u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji

  • 4
Mozzart 2 Foto: Branko Starčević

Uoči praznika je najvažnije izmamiti osmehe mališanima, a kompanija Mozzart se kroz niz akcija u završnici godine trudi da još više širi novogodišnji duh.

Mozzart 2 Foto: Branko Starčević

Podele paketića najmlađima su kruna društveno-odgovornih aktivnosti u decembru, tradicionalnom mesecu humanosti u ovoj kompaniji. Predstavnici Mozzarta i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević uručili su paketiće Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj.

- Predstojeći novogodišnji i božićni praznici su najveseliji deo godine, a paketići su jedan od načina da deci ulepšamo ovaj period. Dečiji osmesi i njihova radost su najlepša slika za kraj godine, a nadam se da su oni i najbolja najava da će nam sledeća godina biti mnogo bolja i uspešnija od prethodne – naglasila je prof. dr Kisić Tepavčević.

Mozzart 2 Foto: Branko Starčević

Predstavnici kompanije i ministarka najavili su da će paketići stići i mališanima u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji.

- Decembar je, već tradicionalno, mesec humanosti u Mozzartu, period kada još više pomažemo onima kojima je to najpotrebnije. Ali, trudimo se da atmosfera darivanja traje tokom cele godine. U jeku epidemije korona virusa, kompanija Mozzart je više nego ikad bila uz zajednicu i organizovala brojne humanitarni aktivnosti tokom cele godine. Uoči praznika je posebno važno da se još više ujedinimo u ovakvim akcijama, a drago nam je da smo u saradnji sa ministarstvom obradovali mališane paketićima – istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    28. decembar 2020 | 16:32

    Darija kao zacin u sve se mesa

  • mikula

    28. decembar 2020 | 18:16

    Zasto nosi masku ako je primila valcinu?

  • Violeta

    28. decembar 2020 | 18:34

    Komentar je zadivljujuće svaka cas presednici imoj sin je bolestan potrebna mu je pomoc lecelja zivim u mestu TOPCIDER 16 BG. Preko puta zeleznicke stanice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA