≫ 

Udomljeno zlostavljano štene sa Slavije: Sada je vesela i razdragana, dobila je ime Božana

Kujicu je udomila porodica Čalić iz Beograda

  • 20
Pas lutalica Foto: Pixabay

Posle stravičnog maltretiranja šteneta, starog tri meseca, stigla je i lepa vest. Kujicu je udomila porodica Čalić iz Beograda, a dobila je ime Božana.

Na putu od veterinara ka novom domu, želela je da sedi isključivo u krilu vlasnika, a u kući je bila vesela i razdragana. Za sada se zna da je anemična i da ima problem sa pupčanom kilom, ali će uslediti i detaljnije pretrage. Važno je da ručka, spavka i raspložena je, navodi djole.dog.

Dobila je i sestricu, mladu ženku samojeda koja se zove Sparta. Ona je jako nežna i bržna i porodica ne sumnja da će lepo prihvatiti Božanu i poželeti joj toplu dobrodošlicu u svoju kuću.

Zlostavljanje se, da podsetimo, desilo u utorak u Deligradskoj ulici na Slaviji. Kako se vidi na snimku, dok životinja stoji, nepoznati muškarac prolazeći pored nje šutira je tako krvnički da je životinja ostala bespomoćno da leži, i dalje mašući repom. Čovek se, tek blago se osvrćući, mirno potom zaputio svojim putem.

PS Savski venac je pokrenula istragu o ovom zlostavljanju koje spada u krivično delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draga redakcijo

    7. januar 2021 | 12:49

    Hvala vam sto ste nas informisali sta se dalje desilo sa kucom. Drago mi je da je dobro i da je nasla dom. A, sada, molim vas, budite uporni da se otkrije ko je zlikovac, kako bi bio kaznjen kako zasluzuje.

  • toyi

    7. januar 2021 | 12:19

    Svaka cast poridici koja je usvojila Bozanu!Sretan Bozic

  • Dule

    7. januar 2021 | 13:52

    Ovom sto ga je sutnuo treba tu istu nogu lepo srediti a mozda i obe, a onda mu i suditi pa malo i da vidi robiju, ne shvatam sta je ovoj psihopati u glavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA