• 5

Vesić: Od utorka do petka elektrane će grejati 24 sata

, Telegraf

Na osnovu važećih gradskih propisa „Beogradske elektrane” greju čitavu noć kada je temperatura u 18 sati niža od jedan stepen kao i kada je temperatura istog dana između 22 i 6 sati ispod nule

  • 5
radijator

Foto: Pixabay

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić održao je danas sastanak sa predstavnicima Sekretarijata za energetiku i JКP „Beogradske elektrane”, na kome se razgovaralo o priprema za grejanje tokom naredne nedelje kada se očekuje pad temperature.

-  Na sastanku sam dao nalog JКP „Beogradske elektrane”, na predlog Sekretarijata za energetiku, da se u skladu sa važećim gradskim propisima pripreme za 24-satno grejanje tokom naredne nedelje. Кonstatovano je da Beogradske elektrane imaju dovoljno energenata i da sistem radi nesmetano. Na osnovu današnje, zvanične prognoze RHMZ početak 24-satnog rada je utorak, 26. januara i trajaće tri dana, do petka, 29. januara - rekao je Vesić i dodao:

- Na osnovu važećih gradskih propisa „Beogradske elektrane” greju čitavu noć kada je temperatura u 18 sati niža od jedan stepen kao i kada je temperatura istog dana između 22 - 06 sati ispod nule. Prognoze RHZM dobijamo svaki dan u 7 i 18 sati i ukoliko bude bilo kakvih promena reagovaćemo balogovremeno, kao i uvek.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    Cene skacu,placamo cele godine grejanje,a grejanje u toku godine radi 4-5 meseci...mozda ni toliko.Gde ovo vodi?

  • Olja

    Placamo cele godine i leti kad nemamo ukljucene radijarore.Na zapadu je organizovanije,koliko se pitrosi,toliko se plati...a ovde nema kontrole

  • A ja

    U klimaksu sam. Pa i ne moraju 24h.😂

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima