Sumnjao u rezultate testa: Mladić zaražen koronom napao medicinsko osoblje u ambulanti u Mirijevu

Vikao je, vređao, pretio, doktorki pocepao skafander i pretio da će sve popljuvati

  • 11
Kovid ambulanta Doma zdravlja Vračar Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Mladić zaražen korona virusom (22) izazvao je incident u kovid ambulanti u Mirijevu pošto je, saznavši da je pozitivan na kovid-19, urlao na zdravstvene radnike, a potom i fizički nasrnuo na doktorku. Nemili događaj se desio u nedelju uveče kada je napadač zaposlenima u ovoj ustanovi pretio da će ih sačekati po završetku smene i ubiti.

Prema rečima sagovornika koji je upućen u sam događaj, razjareni pacijent je dan pre incidenta došao na lekarski pregled kada se i testirao na koron avirus. Nakon što je dobio rezultate, vratio se u ambulantu tvrdeći da je test netačan.

Mladić nije želeo da prihvati informaciju da je zaražen kovidom-19, pa je vikao, lupao kasete u kojima se čuvaju zdravstveni kartoni pacijenata – priča sagovornik Objektiva.

Pocepao doktorki skafander, pretio da će nas pljuvati

Očevidac događaja kaže da je zaraženi pacijent vukao doktorku za skafander prilikom čega ga je pocepao, a potom ju je gurnuo na police sa kartonima i udarao u njih, te je uplašena žena prekrila lice rukama.

U jednom trenutku pacijent je skinuo hiruršku masku i pretio svima da će nas pljunuti i zaraziti kovidom-19. Uopšte nas nije slušao, naše reči nisu dopirale do njega. Pokušali smo da ga smirimo, ali se momak okrenuo i ponovo počeo da vređa i preti – priča sagovornik.

Zatvorio ih u šalter salu

Očevidac dalje objašnjava da je napadač zatvorio medicinsko osoblje u šalter salu, nakon čega je jedna od zdravstvenih radnica rekla napadaču da će pozvati policiju. On je šutirao sve što mu se našlo pod nogama, a potom je izašao iz prostorije u hodnik preteći da niko neće izaći iz zgrade.

– Sestra koja je radila uzorkovanje krvi u laboratoriji izašla je u tom momentu, a kada joj je momak prišao, plačući ga je upitala "Šta smo ti mi krivi?”, na šta je napadač počeo da se kune u krst kako će sve zaposlene sačekati ispred ustanove – navodi izvor.

Prema njegovim rečima, ovo nije prvi slučaj da se pacijent bahato ponaša prema medicinskom osoblju. Policija je na poziv zaposlenih iz kovid ambulante stigla u roku od nekoliko minuta. Napadač se smirio dok su ga policijski službenici ispitivali, a potom je pušten napolje.

Mediji su pokušali da kontaktiraju sa direktorkom Doma zdravlja Zvezdara, međutim, ostali su uskraćeni za njen komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    2. februar 2021 | 23:47

    Mozemo reci da doktori ne znajuno virusa ama bas nista,ali da je lazan nikako!!!! Pitajte one koji su jedva preziveli da li je lazan virus ili porodice preminulih!!!! Dosta vise debilizma!!!

  • Miroslav Vaselic

    2. februar 2021 | 23:20

    Nazalost svakim danom nam sve vise oduzimaju pravo na zivot,misljenje,stav,na slobodu krsenje ustava ,sve u svojstvu sile i represije alo nadri lekari i strucnjaci kao i krizni stabu na osnovu cega sve ovo radite imate li iole casti gde ce vam dusa ,samo objasnite sta je korona ako ste strucni ali vi ni to neznate lupate praznu slamu za budale

  • Cc

    2. februar 2021 | 23:07

    Normalno kad je virus lazan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA