≫ 

Požar u beogradskom restoranu: Gost skinuo majicu i uleteo u kuhinju punu dima

Dok su zbunjeni radnici i gosti gledali šta se dešava, Novićević je skinuo majicu i uleteo u kuhinju

  • 11

U jednom restoranu u sklopu beogradskog tržnog centra izbio je večeras požar, koji je saniran zahvaljujući brzoj reakciji jednog od gostiju.

Vatra je buknula u kuhinji, a, prema rečima očevidaca, da Dejan Novićević, trener koji se zatekao u tom momentu u lokalu nije odmah odragovao, vatra bi se proširila.

Dok su zbunjeni radnici i gosti gledali šta se dešava, Novićević je skinuo majicu i uleteo u kuhinju u kojoj se prst pred okom nije mogao videti zbog dima.

- Dejan je dao sve od sebe i rekao bih da je sprečio da se požar ozbiljno proširi, jer je od trenutka njegovog reagovanja do dolaska vatrogasaca ispred šoping centra prošlo nešto malo više od 20 minuta - napisao je autor video snimka na kojem se vidi kako Dejan hrabro priskače u pomoć.

On je istakao da u u kuhinji nije bilo odgovarajuće opreme za suzbijanje požara, poput ćebadi ili aparata za gašenje i da bi vatra, da je bilo odgovarajuće opreme, veoma brzo bila ugašena.

Momak je rizikovao ozbiljne povrede jer, koliko se može primetiti, bezbednosni protokoli uopšte nisu ispunjeni, počevši od odgovarajuće obavezne opreme za suzbijanje požara ovog tipa - dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana56

    7. februar 2021 | 09:10

    Sad momka nagraditi,a vlasnika restorana i trznog centra drasticno kazniti zbog nepostovanja protivpozarnih mera i nepostojanja opreme! Takodje ispitati zasto je vatrogascima trebalo toliko vremena da stignu.

  • majalena

    7. februar 2021 | 09:05

    Svaka mu cast.

  • Samo Zemun

    7. februar 2021 | 07:33

    Svaka cast momku na rizikovanju.Treba ga nagraditi,postali smo jako cudan i hladan narod bez emocija,i bez zelje da se pomogne u slicnim situacijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA