Počela revakcinacija: Mozzart postavio dozatore za dezinfekciju ruku na Sajmu i u Belekspo centru

Ova kompanija nastavlja da pomaže zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv korona virusa

  • 7
mozzart Foto: Mozzart

Od samog početka epidemije, kompanija Mozzart pruža veliku podršku zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv korona virusa. Posle novčane pomoći bolnicama, nabavke respiratora, kreveta za intenzivnu negu, raznih medicinskih aparata, kao i akcije podele paketa voća medicinarima, niz donacija nastavljen je tokom ključnog perioda za suzbijanje epidemije – vakcinacije stanovništva. Uoči revakcinacije na Beogradskom sajmu postavljeno je 25 dozatora za dezinfekciju ruku, a još deset je stiglo na novi punkt – u Belekspo centru.

I dalje vlada veliko interesovanje za imunizaciju, pa je ove nedelje otvoren treći punkt, pored dve hale na Sajmu. Belekspo centar ima sličan kapacitet, sa 20 kabina za pregled i 22 za davanje cepiva.

mozzart Foto: Mozzart

- Važno je da se i dalje pridržavamo svih mera protiv širenja virusa, da nosimo maske, držimo distancu i redovno peremo ruke. Dozatori će pomoći da se još više podigne svest o važnosti dezinfekcije ruku, pogotovo na mestima gde cirkuliše veliki broj ljudi. Akciju ćemo nastaviti na različitim lokacijama u narednom periodu – istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u Mozzartu.

Ova društveno-odgovorna kompanija do sada je donirala oko milion i po evra u borbi protiv epidemije, a iz nedelje u nedelju donirala je pomoć bolnicama i zdravstvenim radnicima širom Srbije.

mozzart Foto: Mozzart

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA