≫ 

Beogradski taksisti uskoro u priroritetnoj grupi za vakcinisanje: Ovako mogu da se prijave

- Razlog zbog koga smatramo da su taksisti ugroženi je činjenica da rade u zatvorenom prostoru sa velikim brojem klijenata - navodi se u saopštenju

  • 6
Štrajk taksi vozila, taksisti, taxi

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić zatražio je da beogradski taksisti budu u prioritetnoj grupi stanovnika za vakcinisanje protiv virusa kovid 19.

- Razlog zbog koga smatramo da su taksisti ugroženi je činjenica da rade u zatvorenom prostoru sa velikim brojem klijenata - navodi se u saopštenju.

Sakretarijat za javni prevoz Beograda dobio je nalog od Gorana Vesića da izvrše anketu među taksistima o tome da li žele da se vakcinišu vakcinom protiv kovida, te da im u skladu sa tim obezbede prioritetno vakcinisanje.

Ukoliko želite da se vakcinišete, treba da pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, JMBG, adresu i broj taksi licence, e- mail adresu i broj mobilnog telefona.

Podatke možete da pošaljete na adresu elektronske pošte, taksi@bgprevoz.rs. Kontakt osoba za dalju koordinaciju oko vakcinisanja biće Jovica Milošević iz Sektora za taksi prevoz koji će kontaktirati svakog taksistu posle prijave.

Zamenik gradonačelnika je najavio da bi sledeće na listi prioriteta trebalo da se nađu i kasirke u supermarketima.

Video: Brnabić: U pregovorima smo i za novu vakcinu Sputnjik Lajt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    11. februar 2021 | 23:09

    Mnogo klijenata ??? Pa ja nemogu da napravim 4 vožnje dnevno vozim sam sabe po gradu....

  • 534

    12. februar 2021 | 16:14

    Svako od nas je do sada prevezao stotine zaraženih. Kabina vozila je toliko mala da niko nije bezbedan. U tako malom prostoru sa zaraženom osobom ne pomažu ni barijere ni maske. Rano ste se setili. Bitno da su migranti vakcjnisani pre nas.

  • Hm?

    12. februar 2021 | 09:47

    A žalili se kako nemaju posla, tražili odlaganje poreza, doprinosa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA