Ovo su kazne za vlasnika, menadžera i bahate goste "Gradske kafane" zbog nepoštovanja mera

M. M. i V. D. su priznali krivično delo "Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme trajanja epidemije" povodom nedozvoljenog okupljanja građana

  • 93
Gradska kafana, Staro sajmište, Sloba Radanović, korona žurka Foto: Telegraf.rs

Vlasnik i menadžer lokala "Gradska kafana" na Novom Beogradu, M. M. (35) i V. D. (31) priznali su krivicu za nepoštovanje epidemioloških mera u tom lokalu i zaključili sporazume sa Trećim osnovnim javnim tužilastvom u Beogradu po kojem su im već izrečene uslovne osude od po godinu dana zatvora.

Sporazume o priznanju krivice sa tužilaštvom je zaključilo i troje gostiju lokala koji su policiju prilikom kontrole gađali flašama i čašama, preciziraju za Tanjug iz tog tužilaštva.

Oni su osuđeni na uslovne kazne zatvora od po šest meseci.

Svih petoro osuđenih je bilo uhapšeno preksinoć, u saradnji Trećeg osnovnog tužilaštva, komunalne policije i Policijske stanice Novi Beograd.

M. M. i V. D. su priznali krivično delo "Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme trajanja epidemije" povodom nedozvoljenog okupljanja građana u objektu "Gradska kafana".

Na osnovu sporazuma sa tužilaštvom, sud im je izrekao presuda kojima im je utvrdio uslovne osude od godinu dana zatvora s rokom provere o tri godine.

To znači da se kazne neće izvršiti ukoliko okrivljeni u vremenu proveravanja ne učine novo krivično delo, pojašnjavaju iz tužilaštva.

Takođe, R. J, R. N i P. N, koji su kao gosti tog objekta gađali čašama i flašama policiju priznali su krivično delo "Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti".

Sud im je u donetim presudama izrekao uslovne osude od po šest meseci zarvora s rokom provere od dve godine.

- Tužilaštvo smatra da će izrečene krivične sankcije dovoljno uticati na učinioce i ostale građane da ne vrše krivična dela, imajući u vidu donete odluke nadležnih organa tokom trajanja epidemije - poručuju iz Trećeg osnovnog tužialštva u Beogradu.

Video: Komunalna razbila korona žurku u Gradskoj kafani na kojoj je nastupao Sloba Radanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    16. februar 2021 | 19:19

    Sramota!!! Velja nevolja sindrom!!! Da sam ja kojim slučajem gadjao flašom komunalnog policajca odrali bi me, Al nema veze...zato nam i jeste u državi tako kako jeste!!!

  • Jesam li dobro razumela?

    16. februar 2021 | 19:15

    Baš oštre kazne.😂 🤥🤥

  • Milvas

    16. februar 2021 | 18:40

    Objavite ime i sliku tog časnog sudije pa da narod vidi kako izgleda,, častan i pošten,, čovek. Komentari će reći sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA