≫ 

Evakuisan Lidl na Konjarniku zbog lažne dojave o bombi: Fotografije i video sa lica mesta

Svi kupci i zaposleni morali su da napuste objekat

  • 1

Prodavnica Lidl na Konjarniku u ulici Vojislava Ilića evakuisana je zbog dojave o bombi.

Policija je odmah izašla na lice mesta, okolo sa psima ispitivala da li ima bombe, ali se ubrzo ustanovilo da je dojava lažna, što su iz MUP-a potvrdili za naš portal.

Svi zaposleni iz ovog marketa, kao i kupci, evakuisani su, ali su ubrzo vraćeni u objekat, kako saznaje Telegraf.rs na licu mesta.

Iz MUP-a za Telegraf.rs potvrđuju da su njihove ekipe izašle na teren.

Iz kompanije Lidl navode za naš portla da je danas u prepodnevnim časovima anonimno lice prijavilo dojavu o podmetanju bombe u prodavnici u Beogradu u ulici Vojislava Ilića 143.

- Odmah po prijavi, nadležni organi su izašli na teren sa ciljem provere informacije. Sve interne procedure su ispoštovane, kompanija Lidl Srbija je pružila podršku policijskim službenicima, a u cilju bezbednosti potrošača i zaposlenih, prodavnica je odmah evakuisana. Policija je sprovela potrebne istražne radnje koje su potvrdile da je reč o lažnoj dojavi, te da bombe nema, niti je bilo - objašnjavaju.

U ovom trenutku, kako kažu, Lidl prodavnica u ulici Vojislava Ilića, uz dozvolu policije, radi nesmetano u uobičajenom radnom vremenu do 21 čas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    23. februar 2021 | 15:32

    Zašto bi iko slagao da se bomba nalazi u lidlu lol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA