≫ 

Izabrano novo rukovodstvo Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu

U fokusu novoizabranog rukovodstva su podizanje kvaliteta nastavnog procesa i poboljšanje studentskog standarda

  • 0
Studentski trg, Rektorat univerziteta u Beogradu Foto: Marko Jovanović

Na vanrednoj sednici koja je održana danas u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu izabrano je novo rukovodstvo koje će zastupati interese sto hiljada studenata najvećeg Univerziteta u Republici Srbiji.

Na mesto predsednika Studentskog parlamenta izabran je student Medicinskog fakulteta Aleksandar Đurić, na mesto zamenika predsednika izabran je student Ekonomskog fakulteta Nikola Jovanović. Za generalnog sekretara izabran je student Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Nemanja Veličković.

Interese studenata u Rektorskom kolegijumu, zastupaće v.d. studenta prorektora Luka Marošanin, student Farmaceutskog fakulteta.

Novoizabrano rukovodstvo Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu obavezalo se da će u narednom periodu fokus rada biti na podizanju kvaliteta nastavnog procesa, kao i na poboljšanju studentskog standarda. Uz podršku nadležnih institucija, SPUB se nada da će uspeti da poboljša položaj svih studenata.

Video: Rektorka Univerziteta u Beogradu: Nastava na fakultetima najverovatnije po kombinovanom modelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA