"Bandić je ostavio pečat u gradu koji je vodio": Radojičić izrazio saučešće u ime Grada Beograda

Verujem da ćete dugo pamtiti sve ono što je dobro Bandić radio za Zagreb – rekao je Zoran Radojičić

  • 0
Zoran Radojčić Foto: Beoinfo

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić danas u Zagrebu prisustvuje sahrani gradonačelnika tog grada, Milana Bandića.

Tom prilikom Radojičić je izrazio saučešće u ime Grada Beograda, kao i svoje lično žaljenje zbog smrti kolege.

Zoran Radojčić Zoran Radojičić je izrazio saučešće u ime Grada Beograda, kao i svoje lično žaljenje zbog smrti kolege-Foto: Beoinfo

– Prilikom jednog susreta sa gospodinom Bandićem, dao mi je savet da ako želiš biti dobar gradonačelnik moraš voleti svoj posao. To treba da zapamti svako ko želi da bude gradonačelnik. Bandić je voleo svoj posao, a danas kad sam prošao kroz Zagreb video sam pečat koji je ostavio. Verujem da ćete dugo pamtiti sve ono što je dobro Bandić radio za Zagreb – rekao je Radojičić a prenela HRT.

Podsetimo,  gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, iznenada je preminuo 28. februara, od posledica srčanog udara. Njemu je pozlilo prethodno veče, Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu Sveti duh, gde je preminuo uprkos naporima lekara da ga reanimiraju, preneli su hrvatski mediji.

Živeo je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći celoga sebe - bez ostatka obavljao 21 godinu - navodi se u saopštenju Grada Zagreba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA