Ovo su kazne za nepoštovanje epidemioloških mera na koncertu Crvene jabuke

Koncerti su održani 8. i 9. marta

  • 47
Crvena jabuka koncert kombank arena Foto: ATA imahes

Sastav "Crvena jabuka" održao je čak dva koncerta u Beogradu (8. i 9. marta), u Kombank dvorani, u jeku epidemije korona virusa, a komunalna milicija je na osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti izdala prekršajne naloge za nepoštovanje epidemioloških mera.

Kako saznajemo, izrečene kazne su: 300.000 dinara za pravno lice, 50.000 dinara za odgovorno lice u pravnom licu i 30.000 dinara za kovid redara.

Podsetimo, ministarka kulture i informisanja Maja Gojković izjavila je danas da će se na sednici Kriznog štaba razgovarati o tome ko će biti kažnjen zbog održavanja koncerta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    11. mart 2021 | 18:08

    Ko je uopšte dozvolio koncert i zašto se krilo od javnosti ? Ajmo sad robija ! Sve porodice obolelih i preminulih da podnesu tuzbe protiv svih odgovornih. Kombakt dvorana nije privatno vlasnistvo pa samim tim kincert nije mogao niko organizovati bez znanja i dozvole gradskih vlasti ! Nemoj dzaba da se lazemo.

  • Molim vas objavite

    11. mart 2021 | 20:18

    Nisu krivi oni što su organizovali koncert, niti je kriv izvođač, niti publika. Krivi ste vi što ste im dozvolili sve to, isto kao i za Kopaonik žičare i sl.. Pa nije Arena neki tamo kafić u zabačenom selu u planini, pa da niste znali da se ovakva manifestacija sprema!

  • tatatatira

    11. mart 2021 | 18:36

    Niko u zatvor , a ? A ugostitelje kaznjavate kao da su ratni zlocinci ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA