Pomoć Opštine Voždovac za učenje na daljinu

Predsednica Opštine Ivana Tomić Ilić uručila je direktorima osnovnih škola na Voždovcu računare, na trajno korišćenje, kako bi deci kojoj su najpotrebniji omogućili da ih koriste kod kuće

  • 0
Opština Voždovac, učenje na daljinu Foto: Promo

Opština Voždovac organizovala je akciju za pomoć učenicima iz socijalno ugroženih sredina koji su, od početka pandemije korona virusa kada je započelo učenje na daljinu u školama u Srbiji, imali poteškoća u radu jer nemaju uslove i mogućnosti da koriste računar i tako prate nastavu.

Predsednica Opštine Ivana Tomić Ilić uručila je direktorima osnovnih škola na Voždovcu računare, na trajno korišćenje, kako bi deci kojoj su najpotrebniji omogućili da ih koriste kod kuće.

- Mi smo želeli da svakom učeniku i učenici koji nemaju računar u svom domu, omogućimo da u novim okolnostima kojima se prilagođavamo evo već godinu dana, mogu da prate nastavu, ali ovog puta smo obezbedili po dva računara za svaku školu. Vi najbolje znate kojoj deci su najpotrebnija a mi ćemo raditi na tome da obezbedimo i za ostale - rekla je predsednica Opštine.

Ona se zahvalila kompaniji "Soko Štark" i Savetu za socijalna pitanja Opštine koji su, kako je rekla, pomogli i realizovali akciju i pozvala škole da se joj se obrate sa predlozima, zahtevima i pitanjima.

- Svakog ponedeljka od 10 časova, moja vrata su otvorena za sve, bez prethodne najave i zakazivanja sastanka - rekla je Ivana Tomić Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA