Kolona automobila usred noći stoji u Cara Dušana: Muka ih naterala da čekaju pred kovid ambulantom

Dok je u ranijim večernjim satima ispred ambulante bila ogromna gužva, nešto pre 23 sata situacija se smirila

  • 86
Foto: M. B.

Kovid ambulanta u Ulici cara Dušana u Zemunu otvorena je 24 sata dnevno - i u njoj uvek ima ljudi.

Dok ljubazni medicinari danonoćno primaju pacijente, oni se čekajući ispred od groznice tresu, od umora jedva stoje, muči ih uporan kašalj... Svi strepe da imaju kovid.

Dok je u ranijim večernjim satima ispred ambulante bila ogromna gužva, nešto pre 23 sata situacija se smirila, a baš tada su i nastale ove fotografije.

Ali, nisu pacijenti samo na klupicama i pod šatorom za čekanje - gomila automobila parkirana je u voznoj traci ispred ambulante, a svi oni najverovatnije su dovezli ljude na pregled...

Parkiranih ima i sa druge strane, a lica ovih ljudi izgledaju gotovo isto. Zagledani, usporeni, iznureni, čekaju da završe pregled i upute se kućama, u nadi da narednih dana neće završiti u Batajnici, na Infektivnoj klinici ili nekoj drugoj kovid bolnici...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    14. mart 2021 | 08:21

    Ovako se čekalo na "žicu" na Kopaoniku, Zlatiboru, Staroj planini. Bahata deca, koju ste vi vaspitavali su vam donela zarazu, pa sad čekajte.

  • JO

    14. mart 2021 | 08:09

    Nije njih naterala muka da čekaju ispred Kovid ambulanti nego njihovo ponašanje. Godinu dana svi znaju šta treba a šta ne treba raditi i opet džaba. Kakav to mozak treba neko da ima i dozvoli sebi da se zarazi pa zarazu donese roditeljima kući? 80% zaraženih su mlađi od 40 godina ali zato 80% bolesnih u Kovid bolnicama su stariji od 60 godina. Pametnom dovoljno.

  • Nikola

    14. mart 2021 | 09:12

    Sram vas bilo,jutros sam vodio dete na testiranje u sumice i kazu ne testiramo danas,dodjite sutra!A ovamo puna usta kako rade bez prestanka!Sve laž

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA