Na Batutu se vakcinisali zaposleni u kompaniji "Comtrade": "Podignimo svest o bitnosti vakcine"

Imajući u vidu značaj masovne imunizacije, kompanija je pozvala svoje zaposlene da se zaštite

  • 1

Zaposleni u kompaniji "Comtrade", oni koji su to želeli, danas su se dobrovoljno vakcinisali vakcinom protiv korona virusa. U ovom terminu zaposleni su se opredelili za vakcinu kineskog proizvođača Sinofarm.

Vakcinacija je bila na Institutu za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Na adresi Dr Subotića 5 najpre su se popunjavali formulari, zatim se u predviđenom terminu stajalo u redove za vakcinu, pa se kratko odmaralo, u preventivne svrhe.

Naša ekipa zabeležila je deo tog iskustva.

- Imajući u vidu značaj masovne imunizacije u borbi protiv pandemije korona virusa, kao društveno odgovorna kompanija, grupacija "Comtrade" je pozvala sve svoje zainteresovane zaposlene da izvrše vakcinaciju. Imamo veliki odziv naših zaposlenih, što je veoma pohvalno i pozitivno. Vakcinaciju radimo u saradnji sa Institutom za javno zdravlje "Batut" raspoloživim vakcinama. S obzirom na veliki broj zaposlenih "Comtrade" u Srbiji, trebaće par dana da završimo imunizaciju svih naših zaposlenih koji su izrazili želju da se vakcinišu - rekao je šef kabineta i savetnik predsednika kompanije "Comtrade" Srećko Miodragović.

- Ovom prilikom takođe želim da pozovem i ostale kompanije da podignu svest koliko je vakcinacija protiv kovida bitna - dodao je.

Vakcinacija zaposlenih u Comtrade i Telegraf.rs Srećko Miodragović / Foto: Nikola Tomić

Prema jučerašnjoj izjavi ministra zdravlja Zlatibora Lončara, u Srbiji je vakcinisano 2,126 miliona građana, a revakcinisano je 837.000 ljudi. Danas se tom broju pridružio i deo naše kompanije, na čijem je spisku prioriteta društveno odgovorno poslovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA