• 1

Na Batutu se vakcinisali zaposleni u kompaniji "Comtrade": "Podignimo svest o bitnosti vakcine"

Imajući u vidu značaj masovne imunizacije, kompanija je pozvala svoje zaposlene da se zaštite

  • 1

Zaposleni u kompaniji "Comtrade", oni koji su to želeli, danas su se dobrovoljno vakcinisali vakcinom protiv korona virusa. U ovom terminu zaposleni su se opredelili za vakcinu kineskog proizvođača Sinofarm.

Vakcinacija je bila na Institutu za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Na adresi Dr Subotića 5 najpre su se popunjavali formulari, zatim se u predviđenom terminu stajalo u redove za vakcinu, pa se kratko odmaralo, u preventivne svrhe.

Naša ekipa zabeležila je deo tog iskustva.

- Imajući u vidu značaj masovne imunizacije u borbi protiv pandemije korona virusa, kao društveno odgovorna kompanija, grupacija "Comtrade" je pozvala sve svoje zainteresovane zaposlene da izvrše vakcinaciju. Imamo veliki odziv naših zaposlenih, što je veoma pohvalno i pozitivno. Vakcinaciju radimo u saradnji sa Institutom za javno zdravlje "Batut" raspoloživim vakcinama. S obzirom na veliki broj zaposlenih "Comtrade" u Srbiji, trebaće par dana da završimo imunizaciju svih naših zaposlenih koji su izrazili želju da se vakcinišu - rekao je šef kabineta i savetnik predsednika kompanije "Comtrade" Srećko Miodragović.

- Ovom prilikom takođe želim da pozovem i ostale kompanije da podignu svest koliko je vakcinacija protiv kovida bitna - dodao je.

Vakcinacija zaposlenih u Comtrade i Telegraf.rs

Srećko Miodragović / Foto: Nikola Tomić

Prema jučerašnjoj izjavi ministra zdravlja Zlatibora Lončara, u Srbiji je vakcinisano 2,126 miliona građana, a revakcinisano je 837.000 ljudi. Danas se tom broju pridružio i deo naše kompanije, na čijem je spisku prioriteta društveno odgovorno poslovanje.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima