Hitna pomoć u Beogradu imala pune ruke posla: Muškarac izboden nožem, na Ibarskoj magistrali udes

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas i 95 poziva i 16 intervencija na javnom mestu, a najveći deo posla odnosio se na zbrinjavanje kovid pacijenata

  • 2
Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 95 intervencija, od toga 16 na javnom mestu, a dogodio se jedan incident u kojem je muškarac ranjen nožem.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, ekipa te službe zbrinula je sinoć oko 19.20 u Borči muškarca sa težom povredom nanetom nožem.

Sinoć oko 21 čas na Ibarskoj magistrali dogodila se lakša saobraćajna nesreća, a povređenima je pomoć ukazana na licu mesta i nisu imali dalji tretman.

Hitnu pomoć tokom noći najviše su zvali hronični bolesnici, i to astmatičari, osobe sa opstruktivnim plućnim tegobama, kardiološki pacijenti, ali i oboleli od kovida 19 zbog visokih temperatura.

Transporti kovid pacijenata i noćas van Beograda

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 95 poziva i 16 intervencija na javnom mestu, a najveći deo posla odnosio se na zbrinjavanje kovid pacijenata. Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, tokom noći dogodila se i jedna saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali u kojoj nije bilo teže povređenih lica.

Bilo je i puno interkliničkih transporta kovid pacijenata koji su iz Beograda transportovani najviše u Kruševac i Selters kod Mladenovca. Osim toga, za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA