≫ 

"Putevi Srbije" o poršeima na "njihovom" parkingu: Nisu naši, ili su u prekršaju, ili je prošlo 17h

Slika je nastala u Vlajkovićevoj ulici

  • 7
Porse ILUSTRACIJA, Foto: porsche.com

Slika dva luksuzna poršea parkirana na mestu koje je rezervisano za "Puteve Srbije" brzo je postala pravi hit na društvenim mrežama.

Međutim, od šale se išlo i korak dalje, pa je već pripisano da primamljivi četvorotočkaši pripadaju ovom preduzeću. Ipak, nije tako, tvrde u ovom preduzeću.

- Povodom objava u pojedinim medijima, kao i na društvenim mrežama u vezi sa fotografijom dva vozila marke "Porše" parkirana na rezervisanim parking mestima za JP "Putevi Srbije", obaveštavamo javnost da vozila sa predmetne fotografije nisu u vlasništvu JP "Putevi Srbije" - saopštava ovo preduzeće.

Kako su objasnili, oni prema Rešenju Sekretarijata za saobraćaj Gradske uprave grada Beograda imaju rezervisana dva parking mesta za 2021. godinu na opštem parkiralištu u Vlajkovićevoj, i to radnim danima u vremenskom periodu od 7.00 do 17.00 sati.

- Van rezervisanog perioda, na tim parking mestima mogu biti parkirana i vozila koja nisu u vlasništvu JP "Putevi Srbije" i na predmetna parking mesta mogu se i nepropisno parkirati vozila, ne poštujući naznačenu rezervaciju - saopštili su iz "Puteva Srbije".

Video: Bahatom vozaču zlatnog Poršea oduzeli vozilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tup

    6. april 2021 | 15:02

    Nije nase,nasli sNsmo.

  • Nje

    6. april 2021 | 16:42

    Nije naše već naših pod izvođača... Koliko treba da bude glupa okolina da ne vidi koliko se novca ispumpava uz države u privatne ruke??

  • Gox

    6. april 2021 | 20:23

    Toliko su postali brutalni da ne mare nizasta. Koja je sansa da dva IDENTICNA dvoseda budu parkirana na bas ta dva mesta? Znaci mozda smo naivni al nismo glupi. Uzs..eto gde idy pare poreskih obveznika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA