≫ 

Kontrolorka pretukla putnicu u Beogradu? "Poslužio" i aparat za čitanje karata

Putnica je u objavi na instagramu napisala da je bila u autobusu na liniji 88 koji saobraća od Novog Železnika ka Zemunu

  • 15
Autobusi i policija

Foto: Mateja Beljan

Vest da je kontrolorka pretukla putnicu na stajalištu "Arhiv" u Novom Beogradu, širi se društvenim mrežama, pošto je Beograđanka postavila fotografije povreda.

Napad se desio u prepodnevnim časovima, a reagovala je i policija. Iz "Busplusa" kažu da se incident dogodio, piše Blic, ali i da se utvrđuju sve okolnosti nemilog događaja.

Putnica je u objavi na instagramu napisala da je bila u autobusu na liniji 88 koji saobraća od Novog Železnika ka Zemunu.

- Navodno sam je okrznula cipelom po nogavici ili sam je izgazila, ne znam. A onda me je izgurala iz autobusa na stanici "Arhiv" i tukla me aparatom za čitanje karata po glavi. Udarila me sedam puta, čupala mi kosu...

- Vikala je na mene, a niko od prisutnih nije hteo da mi pomogne. Tamo su bili muškarac i žena i mislim da su i oni bili kontrlori, molila sam tog čoveka da mi pomogne, ali bezuspešno. Onda sam pozvala policiju - stoji u objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sena

    23. april 2021 | 19:38

    Neka putnica ispriča pravu istinu i onda neka policija odluči o krivici.

  • Vladimir Dj

    23. april 2021 | 20:28

    Ali ponasanje svercera u javnom prevozu kada naidju kotrolori....mislim da to nema nigde na svetu! Kao da im je to Bogom dato pravo da ne placaju kartu!

  • Gedza

    23. april 2021 | 19:27

    Njena verzija a sta se tacno desilo to samo one znaju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA