Gužva na auto-putu u oba smera u sve tri trake: Trebaće vam čelični živci gde god da ste krenuli

Kroz naplatnu stanicu Beograd u Vrčinu danas do 15 časova prošlo je 40 odsto više vozila nego što je uobičajeno

  • 62

Osnovcima i srednjoškolcima je danas bio poslednji radni dan pred prolećnu pauzu, zaposleni koji imaju sreće su takođe spojili nekoliko slobodnih dana, pa se to odmah vidi i po kolonama automobila na auto-putu kroz Beograd. Mnogi putuju za Prvomajske i Uskršnje praznike.

Iz fotografija se vidi da su sve tri kolone u oba smera zauzete i da je kretanje po principu kreni-stani, što vozačima sigurno izaziva stres. Uz toplo vreme, nervoza je zagarantovana. Dok se dvotočkaši "provlače" između vozila. Nemoguće je reći da li je veća gužva u smeru ka Nišu ili obratno.

Kroz naplatnu stanicu Beograd u Vrčinu danas do 15 časova prošlo je 40 odsto više vozila nego što je uobičajeno. Pojačan je saobraćaj na izlazu iz Beograda, ali vozila prolaze kroz ovu naplatnu stanicu bez ikakvog zadržavanja, navodi Tanjug.

Do kraja dana očekuje se da će kroz ovu naplatnu stanicu ka Nišu proći više od 30.000 vozila. Svi kanali za naplatu putarine biće otvoreni 24 sata bez minuta pauze i povećan je broj inkasanata.

Inkasanti će, ako bude zadržavanja, ručno deliti vozačima kartice za naplatu putarine kako bi se ubrzao protok saobraćaja kroz naplatne stanice.

Učesnici u saobraćaju preko portala na auto-putevima i mobilne aplikacije "Puteva Srbije" mogu da se informišu u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, radovima na putu i drugim uslovoma koji utiču na odvijanje saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    29. april 2021 | 17:32

    Napokon prazan Beograd!Sledecih 5 dana pravo uzivanje!

  • Make

    29. april 2021 | 19:34

    Povratak korenima , teško nama koji smo ostali na selu, sad buka, smeće na sve strane , džipovi, muzika , konzerve piva i sve ono što ih prati a nisu stekli bonton u Beogradu.

  • Zoki

    29. april 2021 | 17:34

    Ajde kuci uzgajivaci koza i kokosaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA