≫ 

Nepregledne kolone na auto-putu: Obe trake krcate od "Arene" do "Zmaja"

Kiša izgleda još nije završila za danas

  • 6

Na delu auto-puta kroz Beograd, od "Arene" ka "Zmaju", saobraćaj je usporen. Kako se vidi na našem snimku, krcate su bile sve trake, a u gužvi je zaglavljeno i jedno vozilo Hitne pomoći. Situacija je mnogo bolja u suprotnom smeru.

Ipak, kako snimak pokazuje, kiša izgleda još nije završila za danas, jer je nebo modro.

Danas je zbog nevremena došlo i do nesreće na auto-putu Beograd - Niš u kojoj je povređeno sedam osoba i kojom prilikom su dve devojke proletele kroz šoferšajbnu. Nedaleko od mesta ovog udesa, na auto-putu Beograd-Niš dogodio se još jedan lančani sudar u kom je povređeno četvoro.

Olujno nevreme stiglo je danas iz Šumadije, Mačve i Srema. Do nedelje će biti veoma nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a biće i uslova za grmljavinske nepogode.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuje se temperatura oko prosečnih vrednosti, najviša od 18 do 23 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    13. maj 2021 | 18:57

    Raselite Beograd!!!Vratite ljude u sela i varosice odakle su dosli.Ne može nikakva postojeca infrastruktura da izdrzi ovoliki broj ljudi plus 30.000 pridoslih svake godine!Opustela Srbija,nema zive duše od Jagodineka Jugu,samo Nis i oar gradića,sve ostalo pustinja a isto je i sa severom,Novi Sad i Subotica,malo Zrenjann i sve istalo ćao!Postaćemo grad država a onda šta će nam i Kosmet i Raška i Vojvodina ako ćemo svi da se nabijemo u blokove i soping molove?!Ko će da radi zemlju?Šta će svi ti "Beograđani" da jedu???Uvoznu hranu?Losa politika centralizacije Srbije kao i slabi rezultati u natalitetu će dovesti do kolapsa Srbije.To su strateska pitanja od nacionalnog značaja najvećeg prioriteta!Može Srbija bez po nekog stranog investitora i fabrike ali bez pšenice i krompira ne može!Nestaje hrane i vode na celom svetu ubrzano a mi pored onoga sto nam je Bog dao imamo velike sanse da cemo gladovati...

  • Misko

    13. maj 2021 | 17:58

    Nije samo kisa imate i neke glupave radove tipa cvece ili tako nesto

  • Zeljko

    13. maj 2021 | 19:04

    Mexico City, divlja i poludivlja gradnja bez ikakvog plana infrastrukture i evo ga rezultat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA