≫ 

Beo zoo vrt o tiktokeru koji je preskočio ogradu i pokušao da zajaše žirafu: Tražiće kaznu za njega

Jovanović se na tiktoku predstavlja kao "ludibratt"

  • 33
Tiktoker, Zoran Jovanović Printskrin: TikTok/ludibratt

Žirafa koju je tiktoker Zoran Jovanović bezobzirno uplašio samo da bi se time pohvalio na ovoj društvenoj mreži, mogla je i njega da udari.

On je, tako, ugrozio ne samo bezbednost životinje, već i sopstvenu bezbednost, a nakon incidenta udaljen je iz Beo zoo vrta.

Ovakvo ponašanje ne pamti se u zoo vrtu, a definitivno je vezano za uvrnut i opasan trend snimanja za društvene mreže u "izazovnim" situacijama.

Žirafa, kojoj je rekao "Ćao", uplašila se i sklonila, a mogla je u strahu i da ga udari, što bi, s obzirom na njenu masu, za tiktokera moglo da bude ne samo bolno, već i kobno.

U međuvremenu se oglasio i Beo zoo vrt zvaničnim saopštenjem.

- Beo Zoo vrt apeluje na sve posetioce da se pridržavaju jasno istaknutih pravila prilikom obilaska životinja. Aktuelni slučaj mladića koji je ulazio u prostor za životinje i snimao materijal za objavljivanje na društvenim mrežama je primer neodgovornog ponašanja, koje je moglo da se završi sa ozbiljnim posledicama po njegovo zdravlje, a svakako je ugrozilo bezbednost i dobrobit naših životinja. Brzom reakcijom zaposlenih, sprečen je veći incident, a neodgovorni pojedinac je udaljen iz Beo Zoo Vrta.

- Molimo sve posetioce da ne pokušavaju ništa slično, jer životinje u zoo vrtovima nisu uvek pitome i bezopasne i njima prilaze isključivo naši obučeni radnici koji imaju iskustva u takvim situacijama.

Glavno pitanje je da li postoji mogućnost da tiktoker bude kažnjen za ovaj nepromišljeni čin. On to svakako zaslužuje, ali teško da se može naći član zakona koji kaže "Ne sme se ulaziti u prostor životinja u Zoo vrtovima zbog snimanja na tiktoku".

Koje je sve zakone i pravila Jovanović prekršio, pravnici moraju tek da analiziraju.

- Uz konsultacije sa pravnicima, Beo zoo vrt će razmotriti mogućnosti za pravno sankcionisanje ovog neodgovornog i nepromišljenog čina - navode u Zoo vrtu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    17. maj 2021 | 14:01

    Sad njega tamo zatvoriti, taman da bude primerak "tiktokera", da i normalni ljudi vide sta je ta nova "vrsta".

  • 549mtb

    17. maj 2021 | 13:56

    OBAVEZNO vratiti sluzenje vojnog roka! Pa da vidite kako se od picki.a prave muskarci!!!Juce bre sedim u knezu u kaficu sa porodicom,i bukvalno vise od polovine muskaraca je depilirano,feminizirano,drze se za ruke sa "drugarima" Zalosnoo..

  • Dejan

    17. maj 2021 | 13:51

    Trebao je da udje u kavez sa lavovima pa da se slika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA