Vanredni tehnički nakon dve nesreće: Autobusi GSP i privatnog prevoznika odlaze na pregled

Sinoć i jutros dogodile su se dve nezgode u kojima je učestvovalo i vozilo javnog prevoza

  • 0
Gradski prevoz Foto: Mateja Beljan

Sinoć i rano jutros dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su učestvovala vozila javnog gradskog prevoza. Ova vozila su nakon izvršenih uviđaja upućena na vanredni tehnički pregled.

Sinoć, oko 23 sata, na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Vukice Mitrović dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo javnog linijskog prevoza putnika na liniji 26 i kamion-cisterna gradskog komunalnog preduzeća, saopštava Sekretarijat za javni prevoz.

Prilikom kočenja autobusa pre semaforisane raskrsnice došlo je do proklizavanja usled čega se vozilo nije zaustavilo ispred raskrsnice. Аutobus je udario i u parkirana vozila.

Lakše su povređene dve osobe iz cisterne i pet osoba iz autobusa. Svi povređeni su odvezeni vozilima Hitne pomoći. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovao autobus koji pripada Konzorcijumu "Аriva", prevozniku "Dumeco", proizveden 2018. godine, a prošao je i redovan šestomesečni tehnički pregled.

U Višnjičkoj ulici, rano jutros, u blizini ulazne kapije pogona JKP GSP "Beograd" Karaburma dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo GSP-a i vozilo Hitne pomoći. Četiri osobe koje su bile u vozilu Hitne pomoći prevezene su u Urgentni centar radi ukazivanja medicinske pomoći. Аutobus je proizveden 2013. godine i prošao je redovan šestomesečni tehnički pregled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA