Jak vetar napravio problem u Beogradu: Oborio drvo na Voždovcu i oštetio dva automobila

- U slučaju da se oštećenje dogodi u toku radnog vremena do 15 sati, ekipe će odmah izaći na teren, ukloniti grane i drvo, a zatim napraviti zapisnik o šteti koji će potpisati prisutni rukovodilac i oštećena strana - navode u "Zelenilu Beograd"

  • 0
Drvo palo na automobil

Foto: Shutterstock

Jak vetar oborio je stablo u ulici Braće Jerkovića na Voždovcu i tom prilikom oštetio dva automobila, kažu u JKP "Zelenilo Beograd" i dodaju da na drugim mestima u gradu nije prijavljena šteta, niti drugi problemi usled jakog vetra.

Prema rečima zaposlenih u tom javnom preduzeću, ekipe su izašle na lokaciju u ulici Braće Jerković i sanirale štetu nastalu usled pada stabla.

U pisanoj izjavi za Tanjug, u "Zelenilu Beograd" podsećaju da, ukoliko na javnoj površini padne stablo i tom prilikom dođe do materijalne štete, sugrađani mogu da se obrate na telefon 011/2630-506, a posle 15:30 sati dežurnoj službi na broj 011/2650-683.

- U slučaju da se oštećenje dogodi u toku radnog vremena do 15 sati, ekipe će odmah izaći na teren, ukloniti grane i drvo, a zatim napraviti zapisnik o šteti koji će potpisati prisutni rukovodilac i oštećena strana - navode u "Zelenilu Beograd".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA