≫ 

Detalji tuče u busu: Pitala devojku da joj pozajmi telefon da se javi dečku, pa je napala zbog broja

Devojke koje su se sukobile uopšte se ne poznaju

  • 79

Nesvakidašnja scena zabeležena je juče Kirovljevoj ulici, gde su se, u autobusu koji saobraća na liniji 23, potukle dve devojke. Iako se, zbog povika "briši broj mog dečka" moglo zaključiti da se svađaju oko momka, ispostavilo se da se ove devojke uopšte ne poznaju.

Kako piše "Kurir", policiju je o tuči obavestio vozač autobusa, a patrola je izašla na lice mesta. Policijski službenici uzeli su izjave od napadnute devojke, vozača i očevidaca.

- Napadnuta devojka (28) je navodno objasnila da ju je druga devojka u autobusu zamolila da joj pozajmi mobilni telefon kako bi se hitno javila dečku. Napadnuta joj je učinila uslugu i dala joj telefon, a ona je obavila razgovor. Međutim, kada je vratila telefon devojci, setila se da je u njemu ostao zabeležen broj telefona njenog momka i ponovo je tražila telefon kako bi obrisala broj. Napadanuta je tada rekla da ne može po drugi put da joj da svoj mobilni i da je baš briga za njenog dečka - navodi izvor kao razlog za svađu među devojkama.

Napadnuta devojka zadobila je ogrebotine i onda je podnela prijavu protiv NN lica.

- Njih dve se uopšte ne poznaju, prvi put su se videle u autobusu, pa napadnuta nije znala identitet osobe koja ju je povredila. Policija je odmah pokrenula potragu za devojkom i ona je juče identifikovana - kaže naš izvor i dodaje da je dalji rad policije u toku.

Podsećamo, tokom incidenta je prvi reagovao vozač.

- Devojke su se svađale, ja sam ih zamolio da budu tiše. One su nastavile i potom sam zaustavio vozilo i lepo ih zamolio da ga napuste. One se nisu obazirale i onda su ispred mene počele da se biju, pa sam ja pokušao da ih razdvojim. Pošto su videli da ja nisam mogao da ih razdvojim, skočili su i putnici - naveo je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    29. maj 2021 | 16:27

    Pre 15-ak godina sam zadnji put pomogao nekome i nikad vise...imao sam situaciju na bulevaru da decko maklja devojku na sred ulice. Svi gledaju niko ne prilazi,ja kazem sinko ajde malo se smiri,on krene na mene i promasi me , ja onako instiktivno reagujem i udarim ga i on padne gotovo bez svesti. Vec je neko pre toga zvao policiju bio iz neke prodavnice.Znate sta se desilo ? Devojka je ladno rekla pandurima da sam ih ja napao nicim izazvano i da sam ja prisao njima i svadjao se ,i kao sta je mene briga za njihov problem...rekao sam nikad vise nikom ne pomazem i tacka!

  • Kaja

    29. maj 2021 | 17:38

    Rijaliti daje prve rezultate...

  • Bora

    29. maj 2021 | 19:42

    Kladim se da ih mame jos nisu naucile ni jaje da isprze. Nemoj ti cero, mama ce da ti spremi da jedes, da ti da pare, da ti pere, pegla i ostalo... E, tu je greska. O ljubavi nema pojma.. Gledaj cero dobro da se udas, ko je, kakav je i odakle je nema veze. Pare, pare, volim samo pare... Dok je bilo patrijahalno vaspitanje bilo je dobro, danas U Srbiji vlada matrijarhat. Zato je sve naopako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA