≫ 

Nestala devojčica (12) u Žarkovu na putu do škole: "Nema razloga da ode od kuće, roditelji u šoku"

Ukoliko je vidite ili imate bilo kakvu informaciju o njoj, javite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 060/360-3336

  • 11
Nestala devojčica, Žarkovo Foto: Privatna arhiva

Devojčica Elena Bojović stara 12 godina nestala je danas oko 12 časova na putu do kuće u Žarkovu, beogradskom naselju, kod Osnovne škole "Đorđe Krstić", koju pohađa.

Elena je, kako navodi prijateljica njenih roditelja za Telegraf.rs, krenula u školu, ali do nje nije stigla.

- Roditelji su je danas čekali da se vrati iz škole, ali nje nije bilo. Odmah su otišli u školu da je traže, ali se ispostavilo da ona uopšte nije bila na časovima - navodi naša sagovornica.

Kako kaže, Elenini roditelji su u šoku i ne mogu da veruju šta im se dešava jer su skladna porodica, a ništa u devojčicinom ponašanju nije ukazivalo na neki problem.

- Sve je bilo sasvim normalno, Elena je dobro dete, ne postoji razlog da ode od kuće. Roditelji su u čudu, ne mogu da veruju šta im se dešava. Slučaj su odmah prijavili policiji - ističe ona.

Kada je nestala na putu do škole, Elena je nosila zelenu majicu, crne helanke sa tačkicama i bele patike. Devojčica nosi naočare, a sa sobom nije imala mobilni telefon.

Ukoliko je vidite ili imate bilo kakvu informaciju o njoj, javite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 060/360-3336.

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceca

    4. jun 2021 | 20:05

    Na zapadu skole ukoliko se dete ne pojavi na cas odmah zovu roditelje da pitaju zasto dete nije na nastavi.

  • Roditelj

    4. jun 2021 | 20:02

    Pitajte ove što donose zakone o ograničavanju prava roditelja možda oni znaju gde idu deca bez znanja roditelja.

  • 1389

    4. jun 2021 | 20:05

    Ovo je da se najezis ne daj boze da je neko oteo posto sad ni malo to nije naivno... obavezno uvesti nesto da policija radi po tom pitanju mogu da se rasporede svuda po gradu da gradjani budu mirni... isto kao kad se rasporede kad su utakmice u pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA