Bahatost u Beogradu: Prefarbao žutom trakom ulicu kako bi uzeo parking mesto, reagovali komunalci

Stanar jedne beogradske ulice obeležena parking mesta ispred svog dvorišta prfarbao je žutom trakom i kako bi samo on imao prava da parkira na javnoj površini

  • 23
parking mesto, Beograd Printscreen/Instagram/Goran Vesic

Na društvenim mrežama se juče pojavio snimak jednog stanara Ulice Teodora Dukina, kod hale Šumice, koji je obeležena parking mesta ispred svog dvorišta prfarbao žutom trakom i tako samo on imao prava da parkira na javnoj površini.

Ubrzo nakon toga, reagovao je i Grad, a Komunalna milicija je izašla na teren i kaznila ga.

JKP Beograd put odmah je prefarbao žutu traku kojoj tu nije mesto.

- Hvala na informaciji. Ja tako razumem svoj posao da odmah reagujem na probleme i rešim one koje mogu. Dok sam ja u upravi grada Beograda u našem gradu znaće se red - poručio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Goran Vesic (@vesicg)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    18. jun 2021 | 15:27

    Vi ste bezobrazni iz parking servisa uzeli ste mi put koji ja plaćam a čovek je u pravu svaka mu čast reketaši

  • Dule

    18. jun 2021 | 15:34

    Sta to ovde nije u redu ne razumem ? Kad se ne pocisti sneg na tom mestu ispred lokala on placa kaznu, kad se placa porez za to mesto, placa ga on. Sad bi neko da to pred njegovim vratima obelezi parking mestom i na tome zgrće pare ? E pa nece to da moze, ovde pred nasim pravosudjem vlasnik ce tesko isteratu pravdu ali zato ce u Strazburu na prvom rocistu to biti presudjeno u njegovu korist.

  • Acko

    18. jun 2021 | 15:48

    Ovde razumem coveka skroz. Pogledajte iz ona kola na parkingu kako su nabijena skoro do kuca? E pa coveku je ovde kapija i sigurno je imao problema da mu se neko parkira da ne moze da utera kolica na kapiju,bicikl ili bilo sta drugo. Kako oznacite parking ljudima na ulaz u kucu? Ja bih tuzio parking servis za ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA