• 0

"Šutirao je u rebra i lice": Majka tvrdi da je njenu ćerku pretukao drugar iz zemunske škole

Kako navodi, njena ćerka ide u jednu osnovnu školu u Zemunu, a učenici njenog odeljenja juče su imali dogovor da se posle škole prskaju vodom u parku, kada je došlo do incidenta

  • 0
Vršnjačko nasilje, dečak maltretira devojčicu BLUR

Foto: Shutterstock

Jedanaestogodišnja devojčica juče je iz škole, kako tvrdi njena majka I. M., došla "pretučena, sa masnicom u predelu između oka i nosa, uplašena i istraumirana jer je drug iz razreda pretukao u parku posle nastave".

Kako navodi, njena ćerka ide u jednu osnovnu školu u Zemunu, a učenici njenog odeljenja juče su imali dogovor da se posle škole prskaju vodom u parku.

- Moje dete je isprskalo svog jedanaestogodišnjeg druga iz razreda, a on je, revoltiran time, uzeo nešto sa zemlje u parku i pogodio je u glavu. Ona je pala na zemlju, a dečak je počeo da je šutira u rebra i lice. Njoj je krenula krv iz nosa i usta jer je verovatno od straha zubima pregrizla usnu i jezik - rekla je uplašena majka i dodala da je sa njom kontaktirala ćerkina drugarica koja je bila sa njom i koja joj je pomogla da ode do školskog toaleta kako bi se umila i smirila.

Prema rečima majke, razredni starešina je tada bio u školi i pomogao devojčici da se smiri.

- Kada je dete došlo kući videla sam ogromnu masnicu u predelu između oka i nosa i morala sam dete kasno uveče da odvedem lekaru. Primljeni smo u Dom zdravlja Zemun odakle su nas uputili na Institut za majku i dete. Lekari su tamo utvrdili da dete nema preloma, ali ima nagnječenja - nastavila je majka.

Ona navodi i da pomenuti dečak to nije uradio prvi put, da maltretira i drugu decu, ali da su joj iz škole rekli da školski pedagozi nemaju nikakvu evidenciju o njemu.

- Roditelji dečaka kažu da njihovo dete to ne radi, međutim, znam da je to radio i drugoj deci, ali u školi nemaju ništa zapisano o tome. Dečji hirurg je obavestio policiju o incidentu, pa smo nakon toga dali izjavu u policiji - zaključuje majka.

Video: Nasilje usred vrtića: Otac ošamario sinovljevog druga, dečak pao na pod

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima