Stanari zgrade u Železniku besni, komšinica demolirala kućicu za pse: "Plašimo se da ih ne otruje"

- Ranije se sešavalo da pobaca činijice za hranu, tako da smo u nekom momentu bili prinuđeni da ih silikonom lepimo za podlogu - rekla je jedna od stanarki

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan

    25. jun 2021 | 14:09

    Daću vam primer slične situacije pre 15 godina jedna gospođa koja je živela u blizini škole stalno hranila i dovlačila pse lutalice iako su se komšije i roditelji bunili gospođa je bila uporna i ljudi su digli ruke stalno je ostavljala prazne kutije za spavanje čak i kupovala hranu ponekad je tu bilo i po 15 20 pasa dok se jednog dana nije desila katastrofa psi su napali devojčicu koja se vraćala iz škole izujedali je strašno poznajem tu porodicu dete je preživelo ozbiljne povrede i ko sad može da garantuje da se ovakve situacije neće ponoviti gde se nekontrolisano psi skupljaju ko može da tvrdi da ti psi neće napasti nekoga

  • Voždovac

    24. jun 2021 | 10:27

    Tu nije poenta da ona ne voli životinje, već ste joj sve to stavili na par metara od prozora. Lako je sići, sipati vodu i otići na svoj viši sprat. Ipak tu kučići obavljaju fizioloske potrebe, hrana se kvari, prevruće je...Nemojte samo da kažete da ne volim pse, imam 2 udomljena u dvorištu kuće i jedno odbačeno štene u kući.

  • Natasa

    24. jun 2021 | 09:35

    Ja sam isto to uradila ispred moje zgrade. Komšije-"ljubitelji životinja" su skupljali pse i mačke oko naše zgrade. Puštali ih u zgradu, hranili....To su životinje koje mjauču, laju, pišaju i seru po zgradi a ja živim na prizemlju. Zamislite kao zaudara mačija mokraća, to se oseća u stanu. Leti sam po nekoliko puta dnevno morala da perem hodnik od mokraće koja zaudara, kupila govna po zgradi. Komšije žive na spratovima, to ne osećaju, kad se spuste i izadju iz zgrade oni im ostave hranu i sl i to je to. Oni su humani a ja koja čistim ja sam veštica. Na kraju mi se sve smučilo. Napisala sam poruku komšijama na ulaznim vratima da životinje udome, nemam ništa protiv da njima laju u kući i pišaju, opcija broj dva je bila da ih sklone jel ukoliko nastave sa svojim aktivnostima usledila bi opcija broj 3 a to je da ih ja sklonim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA