≫ 

"Samo su prepili jer nemaju meru": Ispovest majke čija je ćerka bila na burnoj žurci na Adi

Za ovu žurku se znalo bar 3 nedelje, deca su se spremala da proslave kraj školske godine

  • 27
Hitna pomoć, noćni klub provod devojka devojke zurka izlažak

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap, Shutterstock.com

Majka srednjoškolke, koja je sinoć bila na žurci u "Red shoesu" na Adi Ciganliji, odakle je 16 maloletnika primljeno na toksikologiju Vojnomedicinske akademije (VMA) kaže za Telegraf.rs da smatra da nema naznaka da je deci nešto sipano u piće, već da su neka verovatno samo preterala sa alkoholom.   

Majka srednjoškolke (ime i prezime poznato redakciji, kao i ime škole u koju ide), kaže da se za ovu žurku znalo bar 3 nedelje, i da je sve bilo u privatnoj organizaciji. 

Kako joj je ispričala ćerka, koja je završila prvu godinu srednje, sve je organizovano zbog završetka škole.

- Deca su se baš radovala tome i bila ushićena. I njoj je malo bilo muka kada je došla kući, ali ništa strašno. Kaže da je popila jednu vodku, ali s obzirom na uzbuđenje, na to da je slabo jela tokom dana i na paklene vrućine, razumem - priča ova majka za Telegraf.rs.

Kaže da nisu istinite priče da je piće bilo neograničeno.    

- 1.300 je bila karta za ulaz i posebno se plaćala rezervacija separea, oko 2.000. Piće nije bilo neograničeno, samo je na stolu u separeu bila koka-kola, guarana, borovnica, vodka,  viski i moet - navodi ona.

Dodaje da se za vodu išlo u šank i da deci nije sipano ništa u piće.

- Samo su prepili jer nemaju meru - rekla je ona.

Video: Ovako je bilo na Nuccijevom nastupu sa kojeg je 16 mladih hospitalizovano zbog trovanja alkoholom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djovani

    24. jun 2021 | 11:54

    Zato sto su majke tj roditelji ovakvi zato se ovo i dešava. " i njoj je bilo muka ali rekla mi je da je popila jednu votku i nije jela pa je razumem" PA KUD PLOVI OVAJ BROD, EM ŽENSKO EM DOLAZI PIJANO KUĆI I MAJKA JE PRAVDA. Ja se do 25te krio od mojih ako nešto popijem a sad je sve normala.

  • Bn

    24. jun 2021 | 11:59

    Treba da te bude sramota sto si dozvolila da ti se dete od 16 godina unisti od alkohola, i to zensko...

  • Ivan

    24. jun 2021 | 12:22

    Samo. Stariji brat se olesio od alkohola kad je imao 18 godina, toliko da su on i njegov drug isto ostali bez svesti, doslo je do toga da su drugi momci zvali mog caleta da dodje po njega, da se bruka tamo. Pa ga je onda cale olesio od batina, a ni keva ni cale posle nisu rec progovorili sa njim dobrih nedelju dana. I za cigare su se dobijale batine, pa nijedan od nas danas ne pusi cigare, dok ova drca deca se danas lese od alkohola i puse cigare jos u osnovnoj, bilo je takvih i kad sam ja isao u osnovnu, ali ih je bilo po 4-5, a danas svako dete maltene ima flasu i cigaru u ruci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA