≫ 

Napad na okretnici kod Omladinskog stadiona: Pijan udario vozača, izbio mu zub i onesvestio ga

Napadač je ubrzo priveden

  • 3
Gradski prevoz Foto: Mateja Beljan

Na autobuskoj okretnici kod Omladinskog stadiona nešto pre 4 sata, osoba u alkoholisanom stanju je uništila šoferšajbnu autobusa na liniji 104.

Kada je vozač iz sledećeg vozila sa linije 106 izašao da vidi o čemu je reč i spreči muškarca da nastavi dalje da uništava autobus, on ga je udario, onesvestio i izbio mu zub.

Policija je odmah izašla na mesto incidenta.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su V. D. (44) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Osumnjičeni se tereti da je jutros na teritoriji Palilule, pod dejstvom alkohola, metalnom kantom razbio vetrobransko staklo na autobusu gradskog prevoza, nakon čega je vozaču pesnicom zadao više udaraca.

Povređenom vozaču je ukazana pomoć u Urgentnom centru.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Vesić: Vreme je da huligani odgovaraju

Povodom ovog incidenta, oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

- Do incidenta je došlo kada je nepoznato lice u vidno alkoholisanom stanju metalnom kantom udarilo u prednje vetrobransko staklo autobusa 3426 sa linije 104. U tom trenutku je naišao vozač Milan Jovanović kojeg je pomenuti izgrednik udario pesnicom u glavu, pri čemu je vozač izgubio svest. Policija je izvršila uviđaj i privela izgrednika, a vozač je kolima hitne pomoći u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar - naveo je Vesić.

Kako je dodao, na autobusu 3426 naprslo je prednje vetrobransko staklo.

- Najoštrije osuđujem napade na vozače GSP koji, nažalost, nisu retki. Huligan koji je napao vozača mora da bude optužen za nanošenje teških telesnih povreda iako će njegovi advokati sve da urade da se izvuče sa nekom nagodbom. Vreme je da huligani koji uništavaju gradsku imovinu i ugrožavaju bezbednost ljudi u Beogradu - odgovaraju - istakao je zamenik gradonačelnika Beograda.

Video: Majstore, da li si pijan ili si lud: Kamiondžija odvalio banderu i jedva ga ubedili da stane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    30. jun 2021 | 09:37

    Posto huligani koji uništavaju nasu drzavnu imovinu prodju uz lakse kazne onda ne treba uopste ih sprečavati!

  • Dasa

    30. jun 2021 | 10:04

    Vreme divljastva u punom usponu...!

  • Vanja M.

    30. jun 2021 | 19:38

    Bravo za Bojanu i Ilketa, cuo sam da su ga oni uhapsili ... Jos malo pa se vracam, nastavljam po starom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA