Izmene linija javnog prevoza zbog kvara na Vračaru: Ukidaju trole, a ovo su privremena rešenja

Vozila javnog gradskog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta

  • 0
Slavija Foto: Mateja Beljan

Zbog izvođenja radova na popravci kvara u ulici Cara Nikolaja II, na delu između ulica Maksima Gorkog i Mileševska, doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza.

Trolejbuske linije 21, 22 i 29, kao i autobuska linija 22A će biti privremeno ukinute, dok će privremeno biti uspostavljene lokalne autobuske linije 21A, 22A 1 i 29A koje će saobraćati od Trga Slavija do periferenih terminusa.

Kako se navodi na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz, privremeno će biti uspostavljena i trolejbuska linija 22L koja će saobraćati na relaciji Studentski trg - Trg Slavija.

Vozila sa linija 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija 21A, 22A1 i 29A će umesto ulicom Cara Nikolaja II saobraćati u smeru ka Crvenom krstu ulicama Makenzijeva, Maksima Gorkog, Kalenićeva, Mileševska, Žička i dalje redovnim trasama trolejbuskih linija, dok će u smeru ka Trgu Slavija saobraćati ulicama Žička, Mileševska, Kičevska, Kursulina, Maksima Gorkog, Makenzijeva i Trg Slavija.

Na izmenjenom delu trase uspostavljaju se privremena stajališta, među kojima i stajalište "Maksima Gorkog" u smeru ka periferiji, u ulici Maksima Gorkog, neposredno po prelasku raskrsnice sa ulicom Cara Nikolaja II.

Takođe, privremeno se uspostavlja i stajalište "Radivoja Koraća" u smeru ka periferiji, u ulici Mileševska, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa ulicom Radivoja Koraća, kao i stajalište "Kneza od Semberije" u smeru ka Trgu Slavija, u ulici Mileševska, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa ulicom Kneza od Semberije.

Vozila javnog gradskog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA