Do sada neviđena fotografija: Starija gospođa u kupaćem kostimu legla na dušek u fontani kod Hrama

Neverovatan prizor

  • 28
Vrucina, hram Svetog Save, fontana Neverovatan prizor ispred Hrama Svetog Save Foto: Gradski dostavljači

Tropski talas danas je "naterao" mnoge da sa termometrima "utvrđuju" koliko zaista ima stepeni. Dok su brojni merenjem temperature, možda, pokušavali sebi da olakšaju vrućinu, jedna starija gospođa je našla jedan od najoriginalnijih načina da to učini. Kod Hrama Svetog Save u Beogradu, u ranim jutrnjim časovima, odlučila je da se opusti u fontani.

Kako se vidi na fotografiji, koju je napravio član Viber grupe "Gradski dostavljači", starija gospođa je u kupaćem kostimu, na gumenom dušeku uživala u fontani.

S obzirom na to da je danas termometar u Batajnici pokazao 68 stepeni, postavlja se pitanje da li je gospođa samo ležala na dušeku ili je ušla i u vodu kako bi se rashladila.

- Kolega, koji radi dostavu, video je stariju gospođu i slikao je. Fotografija je nastala jutros  - kazao je za Telegraf.rs Jovan Miladinović iz pomenute grupe.

Ovu priliku Miladinović je iskoristio da najavi da su članovi grupe odlučili da 29. avgusta održe humanitarnu akciju.

- Planiramo da taj dan napravimo humanitarnu vožnju i da se kroz grad provozamo sa oko 50 dece iz "Zvečanske" kako bismo prikupili novac za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd. Takođe bismo želeli da u Topčiderskom parku organizujemo taj dan i dan za decu kako bi se prikupio novac za malu Lanu Jovanović - rekao je naš sagovornik.

Istakao je da su članovi grupe "Gradski dostavljači" sve organizovali i da čekaju da dobiju dozvolu Grada Beograda.

Video: Saveti kako da izbegnete toplotni udar: Pridržavajte se ovih pravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    8. jul 2021 | 21:17

    Vec 30 godina radim sa ljudima takva stoka kakvi su postali u poslednjih 4 do pet godina nikad na ovim prostorima nije obitavala. Zgadili su mi se do kraja a ovo sa koronom je jos vise izleglo idiota.

  • Qm®

    8. jul 2021 | 20:35

    Dobro je da nije tako odevena ušla i u hram.

  • Saša..

    8. jul 2021 | 21:29

    Odavno nama ništa nije sveto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA