• 0

Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica od danas ponovo na pijaci "Kalenić"

Zbog velikog interesovanja, na pijaci "Kalenić" je od danas, 15. jula ponovo postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica

  • 0
JKP Gradske pijace

Foto: JKP "Gradske pijace"

Od četvrtka do subote od 08 do 13 sati posetioci ove pijace kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, kao i da obave druge transakcije.

U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao i otvaranje tekućih računa.

JKP "Gradske pijace" omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca. S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu novinu koja će značajno mnogima olakšati kupovinu.

Mobilna bankarska ekspozitura se sa pijace "Kalenić", narednog četvrtka, 22. jula seli na pijacu "Đeram".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima