≫ 

I večeras suzbijanje komaraca u Beogradu: Tretiraće se na skoro 30 lokacija

Iz Gradske čistoće apeluju na pčelare da zaštite pčele tokom akcije i navode da građani Beograda mogu svakog radnog dana od sedam do 15 časova da prijave mesta na kojima primete povećani broj komaraca

  • 2
Zaprašivanje komaraca Foto: Shutterstock

Ako vremenske prilike dozvole, ekipe sektora Ekologije i unapređenja životne sredine u Gradskoj čistoći večeras će od 19.30 do 24 časa sprovoditi akciju suzbijanja komaraca uređajima sa zemlje na nekoliko mesta u Beogradu, saopštila je Gradska čistoća.

Reč je o lokacijama Ranžirna stanica, Lipovička šuma, groblje Orlovača, Miljakovačka šuma, Miljakovački izvori, Sunčani breg, Ada Ciganlija, Makiš, Grocka uz Dunav, Brestovik, Gročanska Ada, Grocka, Petlovo brdo, Vidikovac, Cerak, Cerak vinogradi, Banovo brdo, Čukarička padina, Staro sajmište, Park Prijateljstva, Ušće, oko Palate Srbije, kej od hotela Jugoslavija ka restoranu „Šaran", Miljakovac 3, Kijevo, Skojevsko, Repište, Julino brdo, Rupčine i Bele vode.

Iz Gradske čistoće apeluju na pčelare da zaštite pčele tokom akcije i navode da građani Beograda mogu svakog radnog dana od sedam do 15 časova da prijave mesta na kojima primete povećani broj komaraca.

To mogu da urade pozivom na besplatni broj telefona 0800 000 807 ili putem elektronske pošte na adresu ekologija@gradskacistoca.rs, navodi se u saopštenju.

Video: Poznati su kao vampiri među životinjama i odgovorni su za milion smrti godišnje: Pogodite ko su?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA