≫ 

Oglasila se Anđela, nestala pre 6 dana: Majci rekla da je na sigurnom, ali ne može da joj kaže gde

- Hvala Bogu što je živa - navela je njena majka Vesna

  • 39
Anđela B. Foto: Facebook/Vesna Sara Tasic

Devojka Anđela B. (28), koja je pre 6 dana nestala u Borči, pronađena je danas, kako je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila njena majka Vesna.

- Dragi prijatelji, hvala vam što ste bili uz mene. Anđela se javila. Na sigurnom je. Ne želi da njen suprug sazna za njeno novo mesto boravka. Nije ni meni otkrila. Hvala Bogu što je živa! - napisala je Vesna.

Podsetimo, kako je Anđelina majka ranije navela, njena ćerka je posvećena porodici, ima sina, i nije bilo razloga da nestane tek tako.

- Bila je uvek posvećena porodici, nije mi jasno gde može da bude. Istraga policije je u toku, a odobreno je i da se pogleda listing poziva - rekla je ranije za medije Anđelina majka.

Video: Svakog dana u Srbiji u proseku nestane troje ljudi, godišnje i do 2.000

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TT

    1. avgust 2021 | 15:13

    Mislim da ne treba vise da zamajavate narod sa ovakvim tekstovima a ja bih da ima zakona nju kaznio za uznemiravanje javnosti

  • Leonidas

    1. avgust 2021 | 14:52

    Našla novog muža.

  • Krtinić Bosiljka

    1. avgust 2021 | 15:03

    Otišla Anđela malo da se provede Dosadilo joj da bude toliko savesna majka u supruga.Svakakvog sveta sačuvaj Bože Ostaviti dete i sada žena uživa a dete neka pati za majkom.Takva majka ne zaslužuje da se za njom pat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA