Vesić dočekao olimpijce: "Oni su naš ponos i hvala im što su nas dostojno predstavljali"

Naši sportisti uzeli su ukupno devet medalja

  • 0
Goran Vesic olimpijci Foto: Goran Vesić/Ustupljene fotografije

Srpski sportisti koji su na Olimpijskim igrama u Tokiju ostvarili uspeh, dočekani su večeras ispred Skupštine grada Beograda. Tim povodom oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografije sa svečanosti uz opis: "Beograd dočekao svoje heroje!".

- Večeras sam u ime Beograđanki i Beograđana bio domaćin našim devojkama i mladićima koji su nam doneli medalje u Tokiju. Rekao sam im da je Beograd ponosan na njih i zahvalio im se za radost koju su nam pružili. Oni su naš ponos i hvala im što su na najvećem planetarnom takmičenju dostojno predstavljali Srbiju - napisao je Vesić.

Na fotografijama se vidi kako se rukuje sa olimpijcima.

- Beograd će već ove godine biti domaćin Evropskog ženskog prvensta u odbojci kao i Svetskog prvenstva u boksu, a početkom naredne godine Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici. Biće to prilika da budemo dobri domaćini nekim od najboljih sportista planete kao i da naši sportisti osvoje nove medalje. Beograd pobeđuje! - dodao je na kraju.

Podsećamo, naši sportisti uzeli su ukupno devet medalja, od čega su tri bile zlatne, jedna srebrna i pet bronzanih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA