≫ 

Dramatične fotografije i snimci požara u Bloku 70: Ne vidi se kraj drami, vatra divlja na sve strane

Iako dolazi do primirivanja plamena, u nekoliko navrata vatra je iznova nastavljala da bukti

  • 20

Kineski tržni centar u Bloku 70 na Novom Beogradu planuo je večeras oko 20 sati. Vatrogasci su poziv primili u 20.05, 23 vatrogasca u 5 vozila, kojima su se, nešto kasnije, pridružila još tri vozila. Svi zaposleni su, saznali smo nezvanično, evakuisani. Na licu mesta mogle su se videti dramatične scene, od otvorenog plamena koji je divljao sa krova tržnog centra, crnog dima koji se poput stuba peo put visina, do neprijatnog mirisa koji se širio ovim delom Novog Beograda.  

Povređenih, na sreću, nema, potvrđeno nam je iz MUP-a.

Kako nam je jedna komšinica rekla na licu mesta, strahovali su da će do ovako nečega doći, jer unutra ima plinskih boca koje mogu da eksplodiraju.

Zaposleni u tržnom centru rekli su nam da unutra nema radnika, jer tržni centar radi do 17 sati, pa u trenutku kada je požar buknuo, unutra nije vrvelo od mušterija i zaposlenih.

Kako je saopštio MUP večeras, pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova lokalizovali su požar koji je izbio večeras oko 20 časova u tržnom centru na Novom Beogradu. U gašenju su učestvovala 23 vatrogasca-spasioca sa pet vozila, koji su na lice mesta stigli oko šest minuta po prijemu dojave. Požar je lokalizovan oko 20.30 časova, saopštio je MUP.

Međutim, iako dolazi do primirivanja plamena, u nekoliko navrata vatra je iznova nastavljala da bukti.

Kako nezvanično saznajemo, navodno nijedan hidrant za vodu oko tržnog centra ne radi i zato ima problema pri gašenju.

Prethodni put, ovaj tržni centar je goreo u aprilu 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA